Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 46

Merhabalar

Biten ürünlerimizin bir yenisi ile daha geldim. Hadi başlayalım.

Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım. Önce artıları ile başlayalım. Saçıma yaptığı bakımı, yıkama sonrası taranmasını sevdim. Kokusu da rahatsız etmedi. Fakat bu kutuyu yapmak için çok mu uğraştılar? bilemiyorum. O nasıl sert plastiktir. Hele sonuna geldiğinizde ellerim parçalanacaktı neredeyse ama son kalan ürünü dökmekte zorlandım. Bir diğer olumsuz yanı arkasında yazan ufacık bir parça elinize alın ve uygulayın meselesi. Bu koca bir yalan maalesef. Hele ki benim gibi saçlarınız uzun, gür ve boyalıysa alınan fındık kadar ürün saçınızın neresine yetecek anlamış değilim. Dolayısıyla bir kutusunu en fazla on yıkama falan kullanabilmişimdir. Aslında ürün olarak güzel ama maalesef çok uzun ömürlü değil. Bu üründen elimde bir tane daha var. Bitince yeniden alacağım bir ürün değil.

Oriflame Lavanta Kokulu Kolonya. Bu ürünü çok eskiden beridir kullanırım. Kokusunu da çok severim. Şayet oriflame satan birine denk gelip, indirim de yakalarsam yeniden alabilirim.

Duru Lotus Çiçeği Özlü Duş Jeli. Bu ürün Gratis mağazalarında kasa arkası indiriminden sanırım 5,90.-TL gibi bir fiyata satılıyordu. Fiyat uygun olunca aldım. Kokusu çok kalıcı olmasa da kullanılabilir. İndirim zamanında alınabilir ama özellikle tercih edeceğim bir ürün değil.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, yeni gün size sevdiklerinizle gülümseme, mutluluk ve aşk getirsin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Lavanta kolonyasını bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ay lavanta mı oleeey bayılırıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çoğu kişi parfüm gibi de kullanıyor. O kadar etkili bir kolonya :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları