Ana içeriğe atla

Sanat Sokağı Sapanca

Merhabalar

Sapanca gezimizde ilgimi çeken ve ayrı bir yazıda sizlere tanıtmak istediğim bir yer Sanat Sokağı.
Sanat Sokağına Sapanca Gölü sahilden ilerlediğinizde ulaşıyorsunuz. Aslında Sanat Sokağı denilmiş ama ben küçük dükkanlar dışında sanata dair pek bir şey göremedim açıkçası. Geneli hazır olarak getirilmiş olan ürünlerin satıldığı bir yer ama bizim gittiğimizde daha öğlen olmamıştı ve kapalı dükkanlar vardı. Belki o dükkanlarda daha farklı konseptle, farklı ürün satışları olabilir. 

Yolunuz düşerse buraya uğramanızı tavsiye ederim. Zira küçük ama hoş bir yer. Sizi sanat sokağı fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Yeni yerler keşfedin. Okuyun ve hayata dair notlar alıp, uygulayın.

Hoşçakalın.











Yorumlar

  1. Yaa tam benlik bir yer burasıı. :) Hediyelik eşyalara bayıldım.*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediyeliklere bende bayıldım ama yanında alışveriş düşmanı bir eşle maalesef göz gezdirmekle yetiniyorsun canım :)

      Sil
  2. Çok hoş şeyler varmış, bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. ay böyle bir sokak urla da da vaar :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir yermis canim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok hoş bir yerdi. Akşam saatleri daha hareketli olur sanırım. Biz sabah oradaydık.

      Sil
  5. Sapanca zaten ayrı bir doğa harikasi.Çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice Çelik;
      Sapanca gerçekten doğa harikası bir yer :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Turgut Ülgezer Röportajı

Merhabalar Her hafta sizleri yeni kalemlerle, yeni yüreklerle buluşturmaya devam ediyorum.