Ana içeriğe atla

Sanat Sokağı Sapanca

Merhabalar

Sapanca gezimizde ilgimi çeken ve ayrı bir yazıda sizlere tanıtmak istediğim bir yer Sanat Sokağı.
Sanat Sokağına Sapanca Gölü sahilden ilerlediğinizde ulaşıyorsunuz. Aslında Sanat Sokağı denilmiş ama ben küçük dükkanlar dışında sanata dair pek bir şey göremedim açıkçası. Geneli hazır olarak getirilmiş olan ürünlerin satıldığı bir yer ama bizim gittiğimizde daha öğlen olmamıştı ve kapalı dükkanlar vardı. Belki o dükkanlarda daha farklı konseptle, farklı ürün satışları olabilir. 

Yolunuz düşerse buraya uğramanızı tavsiye ederim. Zira küçük ama hoş bir yer. Sizi sanat sokağı fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Yeni yerler keşfedin. Okuyun ve hayata dair notlar alıp, uygulayın.

Hoşçakalın.











Yorumlar

  1. Yaa tam benlik bir yer burasıı. :) Hediyelik eşyalara bayıldım.*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediyeliklere bende bayıldım ama yanında alışveriş düşmanı bir eşle maalesef göz gezdirmekle yetiniyorsun canım :)

      Sil
  2. Çok hoş şeyler varmış, bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. ay böyle bir sokak urla da da vaar :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir yermis canim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok hoş bir yerdi. Akşam saatleri daha hareketli olur sanırım. Biz sabah oradaydık.

      Sil
  5. Sapanca zaten ayrı bir doğa harikasi.Çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice Çelik;
      Sapanca gerçekten doğa harikası bir yer :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaan Çabuk - Elena (Montiverdi)

 

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Gaziantep Tüm Okullar Listesi

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet