Ana içeriğe atla

İncir Waffle Eskişehir

Merhabalar

Eşim ve oğlum waffle yemeyi çok seviyorlar. Bende yerim ama tatlıyla aram olmadığından pek aradığım söylenemez. Kırk yıl yemesem aklıma gelmez yani.
Eskişehir'de sadece waffle yapan birkaç yer var ve bunlardan biri de İncir Waffle ve sanırım iki yıl önce açıldı. Her defasında tıklım tıklım olan bir yer ve eşimde waffle yemek için buraya gitmemizi önerdi. Hem mekan hakkında fikir edinmek hem de tatlı ihtiyacını gidermek adına gittik. Öncelikle birazda Anadolu Üniversitesi'ne yakın olmasından dolayı çok kalabalık. Oturacak yer bulmak imkansız. Gelenler çok fazla sıra bekliyorlar. Biz gittiğimizde şanslıydık kalkan bir grup vardı ve masalarına geçtik. Mekan köşe başında ve ferah bir yer. Konsept olarak da güzel dizayn edilmiş. Ne söylediğimizi pek hatırlamıyorum ama iki tane farklı waffle söyledik. Ben ikisinin de tadına baktım. Açıkçası pek de bir fark göremedim. Hamur inceliğini güzeldi. Ama verdiğim parayı bu yediğime göre fazla buldum. Sunum güzeldi ve tadı fena değildi ama açıkçası eltim evde bundan çok daha iyisini yapıyor. Üstelik daha bol malzemeli olarak. 

Bir de mekanın çok kalabalık olmasından dolayı gürültü fazlaydı ve bu bizi rahatsız etti. Konuştuğumuzu anlamakta güçlük çektik ve garsonların "yediyseniz kalkın gidin" der gibi sürekli masamıza gelip başka bir isteğimiz olup olmadığını sormaları da çok rahatsız ediciydi. Kırk yılda bir waffle yemek için de açıkçası bu kadar şeyi çekmeye ve üstüne de para ödemeye hiç gerek yok. Benim bir daha tercih edeceğim bir mekan olamadı maalesef. Fiyat listesi ve waffle fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Yeni yerler keşfetmeye devam. Okuyun. Gülümseyin ve anı yaşayın.

Hoşçakalın.







Yorumlar

  1. Ben de restoranlarda sürekli masaya gelen garsona sinir oluyorum. İnsana çabuk yiyin gidin ya da durmadan başka şeyler de yiyin izlenimini veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Garsonun gırtlağına yapışasım geliyor :)

      Sil
  2. Waffle benim en favorilerim arasında. Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum, garsonların o imaları can sıkıcı. Bir de waffle yapılana kadar beklemek nedense beni yoruyor artık. Bu yüzden evde yapmak bir tık daha cazip geliyor sanki.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde eltim çok güzel yapıyor. Canımız istediğinde malzemesini alıp kapısına dayanıyoruz :)

      Sil
  3. İncir Waffle ile ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    İncir Waffle genellikle günün her saati yoğundur ancak buna rağmen ortalama servis süremiz dört dakikanın altındadır.

    Yoğunluğumuzdan kaynaklanan gürültü seviyesinin biraz fazla olduğu doğrudur fakat en yoğun zamanlarda bile hizmet ve servis kalitemizi korumak için büyük özen gösteririz. Masaları düzenli olarak kontrol etmemiz baskı kurmak için değil ilgi göstermek içindir.

    Olumlu veya olumsuz geri bildirimleriniz doğrudan bize ileterek daha hızlı ve daha sağlıklı çözüm üretmemize katkı sağlayabilirsiniz.

    İlk fırsatta tekrar bekleriz.

    İncir Waffle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Servis süresinden yana sıkıntı yoktu. Beklemedik zaten. Garsonlarınız ilgi konusunu sanırım biraz abartmışlar. Yarım saat bile olmayan zaman diliminde beş kez masaya istek sormaya geldiler. Bu da bizi rahatsız etti. Yorumunuz için teşekkürler. Yeniden görüşmek dileğiyle. İyi çalışmalar.

      Sil
  4. waffle yemek zor iş :) bitirmesi özellikle ama çikolata çok seviyorum ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Waffle bir tane bende bitiremem. Çikolata da bitter olursa severim :)

      Sil
  5. Waffle severim ben de ama çok karmakarışık şeyler olunca içinde yiyemiyorum o zaman. Bir gün Eskişehir'e yolumuz düşerse uğrarız buraya da inşallah,sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende nedense bol malzemeli olunca seviyorum. Sevgiler canım :)

      Sil
  6. Waffle ben de severim. Bir çok yerde aynı sıkıntı var sanırım. Benim gördüklerimde hep kalabalık oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalabalık ortamlar neresi olursa olsun bana boğucu geliyor. Sanırım yaşlanıyorum :)

      Sil
  7. taam aklımda olsuuun :) wafıl bayılırım tatlıya bayılırım yani sütlü tatlıya ve kakaoyaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sütlü tatlı severim. Kakao pek sevdiğim söylenemez. :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?