Ana içeriğe atla

İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar

Dizginlenemez kitap alışverişimin sonu nereye varacak bilemiyorum ama almaya doyamadığım kesin. Bu defa İdefix'ten yaptığım iki alışverişim var. Aslında kitapların uygun fiyatı ve merakıma da yenildim. Hadi bakalım neler almışım.
Beyza Alkoç'un geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan kitabı 3391 Kilometre konusu bakımından da ilginç bir kitap. Bu sefer bu kitabı ben kendime almadım. Mayıs ayı kitap hediyeleşme etkinliği kapsamında kitap etkinlik arkadaşıma gidecek olan bir kitap. Ama göndermeden önce okuyup yorumlayacağım merak etmeyin. Fiyatı : 16,50.-TL

Fatih Murat Arsal'ın Aşk Başka Bir Şey kitabı ben Antalya'ya vardığımda ön siparişe açılmıştı ve o gün İdefix'in kargo bedava kampanyasından yararlanarak hemen sipariş verdiğim bir kitap. Gelir gelmez hemen okudum. Yorumu da gelecek. Fiyatı : 19,18.-TL

Harlan Coben'in eski ama baskısı olmayan kitabını Martı Yayınları'nın yeniden bastığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştum. Fiyatı çok uygun olunca hazır baskısı varken hemen almak istedim. Çünkü uzun zamandır da aradığım bir kitaptı. Fiyatı : 12,10.-TL

İdefix alışverişimin ikisi de kargo bedava kampanyasından olduğundan kargo bedeli ödemeden hallettim. İdefix'in tek sıkıntılı yanı içine ayraç koymaması. Ne yapalım. Sağlık olsun.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. Yüzünüzden gülümseme, elinizden kitap eksik olmasın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Beyda bir dahaki alışverişte kitapkola ya da bak bence fiyatlar çok iyi olabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun yeni kitaplar! ^-^

    YanıtlaSil
  3. coben hafif gerilim aksiyon yazıyo sürükleyici, arsal okuycam işallah, diğerini duymadım, okuyunca yaz onu da öğrenelim neymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harlan Coben ve Fatih Murat Arsal candır. Diğerini bende bilmiyorum. Okuyunca kesin yazacağım :)

      Sil
  4. iki yerli yazarı da hiç okumamışım ya :(( keyifli okumaların olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları