Ana içeriğe atla

Erişilebilir Meydan Okuma : 65 Yazar 65 Kitap

Merhabalar

Mutlu Anlar Koleksiyoncusu değişik bir meydan okuma başlatmış. Aslında ilk başlattığı bir meydan okuma vardı.
500 kitap okumadan kitap almamakla ilgili olarak fakat bu süreç çok uzun olduğundan ve ben kitap almama konusunda kendime güvenmediğimden bu meydan okumaya katılmadım. Zaten kendisi de sonrasında gelen yorumlardan sonra yeni bir meydan okuma başlatmış ve bunu da paylaşmış. Bana da olabilitesi yüksek göründüğünden bu meydan okumaya katılmaya karar verdim. 

Etkinliğin tüm detayları buradan okuyabilirsiniz ama bilmek isteyenler için kısaca anlatayım. Bugünden başlamak üzere 31.12.2018 tarihine kadar 65 yazardan 65 kitap okuyoruz. Bu etkinliğin amacı ise benim gibi kendisini kitap almaktan alıkoyamayanlar için bir nevi kitaplığındaki okunacak kitapları azaltmak. 

Belki 65 yazar ve 65 kitap okuyamayız ama en azından okunacak kitaplarımızı bu şekilde azaltabiliriz. Bu meydan okumanın sonuçlarını da yeni senede ömrümüz varsa hep beraber yeniden yazacağız. Bakalım sene sonuna kadar kaç yazar ve kaç kitabını okuyabileceğim?

Sizleri de kitaplığınızdaki kitapları azaltmak adına bu meydan okumaya davet ediyorum. Umarım katılım çok olur ve rekabet olunca daha da fazla okuyabiliriz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Hayat kısa. Üzmeyelim. Kırmayalım ve hep güzel şeylere vesile olalım. Hayırlı Cumalar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Ben de can-ı gönülden katılmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum. Ama yine de denemekte fayda var. Ben de varım.🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun bir kitap bile okusan kârdır. Benimde bekleyen çok fazla kitabım var. Bu vesileyle bir kitap fazla okusam iyidir.:)

      Sil
  2. yaa ben şey sorucam :)) ben kitaplarım bittikçe alıyorum doğal olarakta okunmamış kitaım yok yeni aldığım 3 tane var okunmamış :D yani ben ala bilirim dimi :D bana serbest :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ayıp. Bittikçe kitap mı alınırmış.. Hem de ben alabilirim dedin bir de üstüne. Offf iki kere ayıp...
      Şaka bir yana böyle kendini frenleyebiliyorsan ne güzel. Ben frene basamaıyorum :)

      Sil
    2. benim gibi bir anneye sahip herkes bunu başara bilir :))) bende başta öyleydim de sonra annem başladı çeyiz al kendine :D :D o günden beri sakinim :))

      Sil
    3. Açıkçası çeyiz almak adına ben feragat etmezdim. Hoş şimdiki aklım olsa zamanında aldığım çeyizleri de almazdım ya :)

      Sil
    4. Kitap almama meselesi sadece kendim içindi ama ilk meydan okumadan bahsettiğimde orada bir ifade eksikliği oldu sanırım :) Herkes istediği kitabı alsın ve okusun tabii ki :)) Neşeli sevgilerle :)

      Sil
  3. Güzel bir meydan okumaymış. Keyifli okumalar dilerim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyur canım sende katıl. Seni de bekleriz. Teşekkürler :)

      Sil
  4. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik başlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım güzel bir etkinlik oldu. Buyur seni de bekleriz :)

      Sil
  5. hımmmm katılmayım resmi olarak :) ama yaparım bunu. yedi ayda atmışbeş kitap, ayda on kitap. uyar bana :) dışardan katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) Bu meydan okuma aynı zamanda bu blogdan haberdar olmamı sağladı, bu da şahane bir durum :) Blogunda meydan okumadan söz ettiğin için teşekkürler :) Okunacak nice güzel kitap var :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sizde hoşgeldiniz bloğuma. Umarım sonuca ulaşabiliriz :) Sevgiler :)

      Sil
  7. Ben de büyük heyecanla sonucu nasıl olacak merak ediyorum, umarım başarıyla okuyabiliriz hepsini.. :)

    YanıtlaSil
  8. Hadi tüm katilanlara kolay gelsin 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?