Ana içeriğe atla

Birsen Kebap Eskişehir

Merhabalar

Eskişehir'e geldiğinizde yemek mekanı ararsanız sizlere gözü kapalı önerebileceğim mekanlardan birisidir Birsen Kebap.
Eskişehir'de şu anda iki şubesiyle hizmet veriyor. Sabahları giderseniz çorba dışında kahvaltı da alabilirsiniz. Eşim ve oğlumla birlikte bir kez de sabah kahvaltısına gittik. Deneyimleme şansımız oldu. Kahvaltı gayet doyurucu ve güzeldi. Sınırsız çay içtik. Kahvaltı dışında bizim akşam yemekleri içinde tercih ettiğimiz mekanlar arasında. Kebap, döner, lahmacun, sulu yemek aklınıza ne gelirse her türlü et ve yemek çeşitleri var. Gayet temiz ve titiz bir mekan.

Fiyat performans olarak bakıldığında bir tık yüksek gelebilir ama aldığınız hizmet ve kalite karşısında da fiyatlar normal düzeyde. Birsen Kebap'a gelirseniz sizlere Kuzu Sorpa çorbasını tavsiye edebilirim. Kesinlikle çok güzel. Aşağıya fotoğrafını da ilave ettim. Bunun dışında geçenlerde lahmacun yemek için gitmiştik. Ben fotoğraflamayı lahmacunun ortasına gelince akıl edebildiğimden dolayı birazcık eksik. Daha ayrıntılı bilgi için Birsen Kebap web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iiy bakın. Yeni keşifler yapmaya ve okumaya devam. Hayat kısa nasılsa. O zaman at bir kahkaha.

Hoşçakalın.











Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Borsada Short Pozisyon

 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz