Ana içeriğe atla

4.Kartal Çocuk Kitapları Fuarı 08 - 13 Mayıs 2018

Merhabalar

Çocuk kitapları fuarıyla bugün Kartal'a uzanalım. Çocuklar için yapılan her türlü etkinliği önemsiyor ve canı gönülden destek veriyorum. Bakalım bu sefer ki fuar detaylarında neler varmış?
Bu yıl 4.sü düzenlenecek Kartal Çocuk Kitapları Fuarı 08 Mayıs 2018 Salı günü başladı ve 13 Mayıs 2018 Pazar gününe kadar Kartal Meydanı Eski Kaymakamlık Binasında ziyaretçilerini bekliyor olacak. 

Kartal Belediyesi'nin desteklediği ve 50 yayınevinin katıldığı fuarda çocuk atölyeleri, etkinlik alanları ve söyleşiler olacak.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, sağlıklı ve bol okumalı günleriniz olsun. Hadi bakalım. Çocuklarımızı alıp fuara koşalım.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok güzelmiş. Gideceklere bol eğlenceler, bol okumalar. Ortak öyküde mimlendin. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende oğlumu götürmek isterdim aslında. Evet canım gördüm. Halil Bey mimlemiş. Şu anda düşünüyorum :)

      Sil
  2. aaa kartalda he ama çok uzak yaa merkezeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'u bilmiyorum ama İstanbul'da her yer merkez :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Asalet Salgınoğlu Röportajı

Merhabalar Baharı yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde Nisan ayına geldik bile.

Piyasalarda Bugün: 27 Ekim 2025

 

Cevdet Pişkin - Rüzgarla Gelen Hüzün