Ana içeriğe atla

Nisan 2018 Kitap Grubu Hediyeleşme Etkinliği Gönderdiklerim

Merhabalar

Hatırlarsanız sizlere geçen yazılarımda Kitap Sevenler Klubü adında facebook'ta olan bir kitap grubundan ve buradaki kitap etkinliklerinden bahsetmiştim. Yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Nisan ayında hediyeleşme etkinliği yapıldı yine ve Burdur'da çok tatlı bir abla ile eşleştim. Sonrasında da kalıcı olarak kitap kardeşi olmaya karar verdik. Kendisinin bana verdiği listeye dayanarak seçtiğim Aslı Karabulut Leyla Fırtınası isimli kitabı yanına eklediklerimle birlikte gönderdim. Umarım keyifle ve güzel günlerde okur. 

Kitap kardeşliği hakkında çok fazla soru alıyorum. Kitap kardeşliği tanımadığın insanların yüzünde mutluluk oluşturabilecek çok güzel bir etkinlik. Şu anda 3 kitap kardeşim var. Her birinin okuma zevkleri ayrı. Ama verdikleri mutluluklar paha biçilemez. Zamansız gelen kargoların keyfi ise ayrı güzel.

Sizlerde bu gruptan kendinize kitap kardeşi bulabilirsiniz. Kitap kardeşliği gerçekten çok anlamlı. Bazı arkadaşlar "o kitabı bende alırdım kendime. Ne gereği var!..." diyorlar. Doğru alabilirsiniz. Ama kendinize dost satın alamazsınız. İlk başladığım kitap kardeşim Samsun'dan ve neredeyse bir sene olacak. Diğeri Ankara ve son olarak Burdur. Uzak şehirlerdeyiz ama birbirimizin yüreklerine gönderdiğimiz hediyelerle dokunabiliyoruz. Önemli olan niyettir bence. 

Hepinizin güzel dostlukları ve arkadaşlıkları olması dileğiyle. Okuyun. Okutun. Mutlu bir hafta sonu olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir hediye paketi olmuş. Güzel günlerde okumak ve tadını çıkartmak nasip olsun.🤗

    YanıtlaSil
  2. Evet ya o gruba ben de üye oldum.Roman tarzı pek okumuyorum.İşime takmış durumdayım şu ara.Ev teknik kitap dolu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Sadece roman değil canım. 3 kitap ismi veriyorsun. Eşleştiğin kişi sana bu istediğin kitaplardan birini seçip gönderiyor. Tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Ne güzel bir kardeşlik böyle:)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel şeyler de oluyo hayattaa :)

    YanıtlaSil
  5. çok tatlı bir paket olmuş :) kitabın yanında iyi giden her şey var ve bir de dost edinmek de artısı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet herkes böyle etkinliklerle yeni dostlar edinmeli bencede :)

      Sil
  6. O ne harika fotograf.Kahve,kitap,çikolata bir araya geldi mi cennet nimeti gibim bişiy oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o üçlü de ömrümün sonuna kadar kalabilirim :)

      Sil
  7. Çok güzel bir hediye olmuş. Leyla Fırtınası çıkmasını çok uzun zamandır beklediğim bir kitaptı. Kitap kardeşinin beğeneceğini düşünüyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben okudum. Güzeldi. Yorumu da yakında gelecek zaten. :)

      Sil
  8. Hediyeleşmeyi ben de severim. Bir de kitap olunca harika oluyor.Güzel hediyeler göndermişsiniz. Alan kişi çok şanslı. Sevgiler 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Mimlendim ve Mimledim 37 - Hangi Yazınız Silinirse Üzülürsünüz?

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Bitenler & Çöpe Gidenler 55

Merhabalar Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım.

Ülkü Beşgül Kimdir?