Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 37

Merhabalar

Evde yine boy vermiş bir bitenler ağacı oluşmuş. O zaman fotoğraflayıp evi çöplerden kurtaralım dedim ve bitenler serisine başlıyoruz. 


Loreal Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Kremi. Açıkçası çok önemli bir özelliğini göremedim. Saçları nemlendirmesi eh işte diyebileceğim bir ürün. Taranma konusunda mutlaka ilave saç açıcı kullanmak zorunda kaldım. Mucizevi Yağ serisi kadar sevemedim. Mecburiyet durumunda alınabilir ama özellikle tercih edeceğim bir ürün olamadı.



Uni Wipes Islak Havlu. Bu ıslak havlulara bayılıyorum. Evde stoklu durumda. Kapaklı olanları küçük paketlere de yapsalar süper olacak.


Mendiva Gözlük Temizleme Mendili. A101 Mağazalarına zaman zaman gelen ve bulduğumda stok yaptığım bir ürün. Gözlük, tablet, telefon temizlemek için kullanılabilir. Fiyat olarak çok da uygun. Her bulduğumda stokluyorum.


Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan. Saç dökülmemi azaltmadı ama artışta olmadı. Yapısı güzel. Şampuan yokluğunda almıştım. Yeniden alınabilir.



Palmolive duş jellerinin mavi ve mor renkli olanları kesinlikle favorim. İndirim dönemlerinde stokluyorum. İnsanı rahatlatan kokuları var. Banyoda ve vücutta bıraktığı kokuyu seviyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Sağlık, mutluluk ve huzur yakanızı bırakmasın. Okumayı da ihmal etmeyelim.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. ay şu wipes ler en faydalı şeyler yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evvet kesinlikle. Çok güzeller. Bayılıyorum bende :)

      Sil
  2. Benim gibi bir kişisel bakım ürünleri alma canavarı için uygun bir paylaşım olmuş =)

    Elidorun o şampuanı çok güzel kokuyor, ancak hiç almadım. Elidor almaya nedense cesaret edemedim hiç... Ama sanırım birgün yoklukta başvuracağım. Yves Rocher'nin şampuanları çok başarılı, özellikle yağlanan saçlarda...

    Palmolive bence en başarılı duş jeli, bir de duru çok beğeniyorum ben. Bu palmolive'in yeni çıkanları vardı, onları da çok beğendim ben, avakado özlüsü falan... Aklında olsun =)

    Gözlük temizleme mendili hehehe benim gibi gözlüklülerin yanından ayırmasının mümkün olmadığı ürün der susarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidor zor zamanda alınabilir ama sürekli kullanır mıyım? bilemiyorum. Yver Rocher saç dökülme şampuanını çok seviyorum ama maalesef fiyat olarak çok yüksek ve keseyi de düşünmek gerek. Palmolive duş jelleri candır can :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?