Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar

Sevgili İzel Tolu ve İnciden Notlar Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim.

1- Nerelisin?
Doğma büyüme Eskişehirliyim. Halen de Eskişehir'de oturmaktayım. Ama ileride emekli olunca inşallah o günleri görürsek burada yaşamayı kat'a düşünmüyoruz.

2- Burcun nedir?
Boğa burcuyum.

3- Bloglarda en çok ilgini çeken nedir?
Samimi olması önemli. Her türden bloğu takip eder ve okurum. Ama ana haber bülteni gibi olan blogları pek sevdiğimi söyleyemem.

4- En sevdiğin mevsim?
Her mevsimin ayrı bir güzelliği var. Her birinde farklı duygular yaşanır. Mevsimleri ayırmak gerçekten zor. Fakat Eskişehir hava koşullarından dolayı yaz diyorum. Çünkü Eskişehir'de yaz dışındaki mevsimler kışa eşdeğer geçer. Hele kışın ayazdan soğuğu iliklerinize kadar hissedersiniz. Yazın bile akşamları hırkasız dolaşamazsınız.

5- Yabancı dil biliyor musun?
Okul İngilizcesi dışında hayır. Onu da zaten unutalı 954687843 yıl oldu.

6- Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?
Benim pek boş vaktim olmaz. Haftanın 5 günü 08:00-18:00 çalışıyorum. Hafta içi akşamları eve git, yemek yap, ortalık topla derken saat zaten geç oluyor. Üstüne kitap okumadan hayatta uyumam. Mutlaka kitap okurum. En erken 01:00 de yatıyorum. Sabah 06:00 yeniden kalk. Hafta sonları da oğlumun kurslarının peşindeyiz. Oğlumu beklerken bulduğum boşluklarda kitap okur, notlar alırım. Bunun dışında kalan zamanlarda tiyatroya gidiyorum. İyi film varsa sinemaya da gittiğim oluyor. Blog yazıyorum. Arkadaşlarımla görüşüyorum. Pek tv izlemem. Bana 24 saat yetmiyor anlayacağınız. 

7- En son hangi kitabı okudun?
Bengü Havva Keskin - Gitme Sana Aşık Oldum

8- Hayatında pişman olduğun bir şeyi anlatır mısın?
Yaptığım hiçbir şeyden bugüne kadar pişman olmadım. Hayatımdaki tek pişmanlığım oğlumu küçük yaşta bırakıp işe gitmem. Tamam hayat şartları çalışmamı gerektiriyordu ama şu anki aklım olsaydı kesinlikle yanında kalır ve büyümesini izlerdim.

9- Tuttuğun takım var mı?
Maalesef. Futboldan hoşlanmam. 

10- Çantandan eksik etmediğin şeylerden bazılarını yazar mısın?
Sırt çantasıyla dolaşırım. Bu nedenle de aşağıda yazdıklarım sürekli yanımdadır. Olmazsa olmazımdır. Hangi çantamı alırsam alayım içinde mutlaka bunlar bulunur. Yoksa kendimi boşlukta hissediyorum.
Cüzdan, ajanda, kalem, ıslak mendil, peçete, sakız, anahtar, kitap, kulaklık, güneş gözlüğü, dikiş kutusu, ilaç kutusu, makyaj çantam.

11- En sevdiğin içecek nedir?
Su ve kahve.

12- Ve son olarak bloğundan para kazandın mı?
Adsense reklamları olmasına rağmen hayır. Zaten bloğu da para kazanmak amaçlı açmadım. Adsense orada öyle duruyor. Ödeme eşiğine gelebilmem içinde 98215874613 yıl geçmesi lazım sanırım. 

Mimi yapmayan herkesi mimliyorum. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Hayatı sevin. Okuyun. Gülün ve gezin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok güzeldiiii. Teşekkürler. Eskişehir'e selamlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ben teşekkür ederim. Selamlar bizden :)

      Sil
  2. Başarılı güzel bir mim etkinliği olmuş hemşerim bende eskisehir yasiyorum severek yazınız okudum hayatınızda basarilar dilerim iyi günler sağlıcakla kalın :)

    YanıtlaSil
  3. Yapması da okuması da çok keyifli bu mimi. Sizin cevaplarınız da çok güzeldi :)
    Eskişehir' i şöyle etraflıca gezip görmek isterim, umarım bir gün yolum düşer.. :)
    Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Umarım bir gün gelirsin :) Sevgiler...

      Sil
  4. Bu mim olayı çok hoşuma gitti. Ne güzel hayatlar tanıyoruz. Çok güzel ve samimi cevaplarınızı da okumak çok keyifliydi. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum mimleri. Ben teşekkür ederim. Sevgiler :)

      Sil
  5. Eskişehir ve Ankara aynı iklime sahip ve kış mevsimi de ayaz :( Doğal olarak sevemiyoruz kışı :) Kalemine sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya çok soğuk. Lahana'dan sponsorluk almış gibi dolaşıyoruz kışları. Kat kat kat. Soyunurken bir dert. Çıkarırken ayrı bir dert. Sevgiler baby :)

      Sil
  6. İngilizce konusuna verdiğin cevaba çok güldüm, zaten okulda 6 yıl güya İngilizce okutuyorlar ama lise son sınıf öğrencisi bile hiçbir şey öğrenemiyor bence kabahat öğretemeyen sistemde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Müjde abla maalesef öyle. This is a book cümlesinden maalesef öte geçemiyoruz. Zaten onu da hakkıyla söyleyemiyoruz. Sevgiler :)

      Sil
  7. Canım süper bir mum olmuş.Yazinu okurken gulumsemelerim eksik olmadı 😊
    Ingilizce konusundaki cevabın çok hoşuma gitti.Ben Almanyadayim ama hava kosullarimiz anıymış :))Oğlum konusunda çoğumuzun aynı şekilde ise başlaması gerekiyor.Hayat şartları malum.
    Seni yakından tanımak çok güzeldi.
    Sevgiler canim 😊💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım. Maalesef hava koşulları sıkıntılı. Çocuklar herkesin kanayan yarası maalesef. Çalışmak gerekli olunca çocuklarda eksik büyüyorlar maalesef. Sevgiler canım :)

      Sil
  8. Arka arkaya "blog yazarları tanıma mimi" okumak güzel bir etkinlik oldu bana.Dizi maratonu gibi :))
    Sizi tanımak güzeldi,sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Bende seviyorum böyle mimleri. Sevgiler :)

      Sil
  9. Eskişehir'i ben çok seviyorum. Soğuğu olmasa yaşamayı bile düşünürüm. :) çok modern ve düzenli bir şehir. Güzel bir mim olmuş. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel şehir ama soğuğundan dolayı maalesef mecbur olmasam yaşamam. İleride inşallah deniz kenarında bir ev nasip eder Rabbim. Sevgiler :)

      Sil
  10. Neredeyse herkesi az da olsa tanımış olduk..Başarılı ve iyi bir blog yazarısınız. Blog yazan çoğu insanda yorumlarınızla desteklerinizi görüyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum Eskişehir'e selam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum ama daha çok yolum var. Düşünceleriniz için tekrar teşekkürler. Eskişehir'den de selam olsun.

      Sil
  11. Kahveyi ben de çok severim. İnşallah bir gün karşılıklı da içeriz birer kahve. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım benim. Umarım bir gün içebiliriz. Sevgiler.

      Sil
  12. Eskişehire 2 sene önce gidip 2 ay kalmıştım , çok çok canlı bir şehir ve evet dediğin gibi akşam yanıma hırka alıyordum hep .
    Sivasta okuduğum için kış konusunda seni anlayabiliyorum ama burda mevsim geçişleri daha belirgin .
    Mimi yaptığın için çok çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskişehir'de maalesef sert bir iklim var. Sabah hırka ile çıkıp akşam monta ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Ben teşekkür ederim. Sevgiler :)

      Sil
  13. emekli olunca baska yerlerde yaşanılabilir..içten ve samimi bir mimdi..emeğinize sağlik..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Emekli olunca Eskişehir'de ömrümü tüketmek istemem tabii ki. Nasip hayırlısı bakalım.

      Sil
  14. Çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık ^^ Gerçekten böyle mimler çok eğlenceli oluyor :) Eskişehir'e gitmeyi çok istiyorum umarım bir gün gidebilirim ^.^

    YanıtlaSil
  15. O zaman mimlendim mi? Yaşşassındıı :)

    YanıtlaSil
  16. Keyifle okudum cevaplar çok hoştu:)Ingilizce konusundaki cevabın beni güldürdü:))Eskişehir ve Ankara hava koşulları açısından benziyor o nedenle kışı ben de sevmiyorum..Eskisehire günübirlik gelmiş ve beğenmiştim ve geçen yıl..Boş zamanlarda kitap okumak en güzeli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama öyle. Okuldan mezun olalı kaç sene oldu. O zamandan bu yana İngilizce mi kalır? :))) Eskişehir gezmek için güzel olabilir ama yaşamak için pek heves edilecek bir yer değil... Kitaplar candır can:)

      Sil
  17. Harika bir mim yazısı olmuş. Blog yazarını tanımak adına mim yazılarını çok seviyorum. Bir de şu ana haber bülteni şeklinde bloglardan ben de hiç hoşlanmıyorum. İnsanı çok sıkıyor. Samimiyet kesinlikle önemli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle samimi olmalı. Yoksa normal web sitelerinden hiçbir farkı kalmıyor.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?