Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 23 - Seni Sen Yapan Şeyler

Merhabalar

Sevgili Yurdagül Seni Sen Yapan Şeyler mimini yapmış ve beni de mimlemiş. Kendisinin mim yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Hadi başlayalım.

Evliliğimle başlamak istiyorum. Hayatımda iki güzel yürekli ve yakışıklı erkek var. Onlarla benim dünyam bambaşka. Beni ben yapan şeylerin başında yıllardır onlar gelir. Aile çok önemlidir. Hayatta sana destek olan, seni seven bir ailen varsa sırtın yere gelmez. Ailende mutluysan zaten başarı da ardından gelir. (İyi ki varlar. Rabb'im yokluklarıyla sınamasın inşallah.) Onlar sayesinde özgürüm. İstediğimi yapabiliyorum(z). Evli olmam asla özgürlüğümü sekteye uğratmadı. Aksine evlendikten sonra daha bir özgür oldum. İstediğim zaman tatile gittim. Gezdim. Gezmek ve tatil zaten beni ben yapanların baş sıralarında gelir. Beyda'yı tanıyanlar her boşlukta bir yerlere kaçtığını da iyi bilir. Yeni yerler keşfetmek, keşfettiklerimi birileriyle paylaşmak çok hoşuma gidiyor. 

İçimden geçenleri paylaşmamı ve dobra olmamı seviyorum. Çevremdekilerde zaten bu özelliğimi seviyorlar. Dost canlısıyım. Dostumun her daim yanında olmayı seviyorum. Ne kadar başıma dert açsa da; merhametimi seviyorum. 

Tüm bunların yanında erkek tarafımı seviyorum. Ordunun içine girsem çıkarım Allah'ın izniyle. Haksızlıklara boyun eğmeyişim ve itiraz edişlerim. 

Yemek yaparken kulağımda kulaklıkla şarkı söyleyerek yemek yapmak, kitap okurken bir yandan hayal kurmak. Hayallerimi gerçekleştirmek için her yolu denemek. Gülerken gözlerimin içinin gülmesi ve samimi olmam. Sevgi dolu olmam. İnsanı insan olarak görmem. 

Aslında hakkımda daha çok yazılacak var ama şimdilik bu kadar yeter sanırım. Mimi yapmayan herkesi mimliyorum. 

Kendinize iyi bakın. Sevgi dolu günleriniz olsun. Ailenizden hiç ayrılmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Yemek yaparken müzik dinlemeni çok sevdim, müziği seven, şarkı söyleyen insanlar bu dünyayı güzelleştirirler. Mutluluğun daim olsun, aile konusunda haklısın. Ben yapmıştım bu mimi o yüzden yapmıyorum.:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen kapı çalıyor ben duymuyorum. Bir de anahtarı kapı ardında unutmuşsam tadından yenmiyor. Eşim kulaklardan duman çıkararak" Sana kaç defa kapı arkasında anahtar bırakma demedim mi!....Birde kulakta kulaklık kapıda asker olduk!..." diye çemkiriyor ama huylu huyundan vazgeçmez :) Amin ablacığım herkesin mutluluğu daim olsun inşallah :) Sevgiler :))

      Sil
  2. Sevgi dolu olmanız ne hoş. Keşke herkes böyle olsa. Bir özelliğini de benden olsun. Pozitif bir elektrik alıyorum sizden görmesem de.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Beni tanıyan herkes öyle diyor. Umarım bir gün tanışma fırsatımız da olur. Sevgiler :)

      Sil
  3. Müzik olduğu yerde ben de olurum, süperdir müzik eşliğinde çalışmak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Ofiste çalışırken de bile müzik olmadan çalışamıyorum :)

      Sil
  4. Çok güzel bır mim kısa ve kendınden bu kadar emın 👏🏻

    YanıtlaSil
  5. Seninle geçen yaz blog yazarları buluşmasında tanıştık.Seni,oğlunu ve aileni de seviyorum ben de :) Teşekkürler mimi fazla bekletmediğin için :) Öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de seni çok seviyoruz Yurdagül.Umarım kısa zamanda yeniden görüşürüz canım. Sevgiler :)

      Sil
  6. Allah muhabbetinizi arttırsın efendim,mutluluklar dilerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Rabb'im herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah. Sevgiler :)

      Sil
  7. Çok güzel olmuş :) Ben de yaptım okumak istersen :)) aile konusunda katılıyorum keşke herkesin öyle bir imkanı olsa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki okurum. Aile önemli. Çok önemli. Sevgiler :)

      Sil
  8. Mim yazısı görür görmez ayrı bil ilgiyle bakıyorum.Harika bir yazı olmuş. Bir ara ben de yapmayı düşünüyorum bu mimi. Çok fazla görür oldum bu ara :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları