Ana içeriğe atla

CNR 5.Uluslararası Kitap Fuarı 10 - 18 Mart 2018

Merhabalar

Bugün İstanbul'a uzanıyoruz. Bu yıl 5.si düzenlenecek CNR Kitap fuarı detaylarına göz atalım.

10 Mart 2018 Cumartesi günü başlayıp, 18 Mart 2018 Pazar günü sona erecek olan fuarı sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Fuarla ilgili yazar-şair imza günleri, etkinlik takvimleri ve her türlü bilgiye http://cnrkitapfuari.com/index.aspx web adresinden ulaşabilirsiniz.

Pozitif Fuarcılık desteğiyle düzenlenen fuarın adresi CNR EXPO Yeşilköy İstanbul.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, fuara katılacaklara keyifli fuarlar diliyorum. Okumalara devam. Hayat okuyunca daha güzel. Keşfedin. Pişman olmayacaksınız.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. İstanbul' da iken Tepebaşında gerçekleşirdi fuar ve koştura koştura giderdim.. Hey gidi günler.. alıcıları bol olsun, kitaplarla dolsun her yer.. Teşekkürler yayına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. İstanbul^da yaşayanlar aslında çok şanslı bu konuda ama çoğu kişi bu tarz etkinlikleri takip etmiyor yazık ki:( Umarım yeniden gidebilirsin. :)

      Sil
  2. Sıksık kitap fuarı düzenlenmesi çok iyi bir şey hatta mahallelerde bile düzenlenmeli. Aslında mahallelerde de büyük kitapçılar olsa mesela bizde yok, doğrdürüst kitap mı almak istedim? Ta şehir meydanına gitmem lazım...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle ablacığım. Eskiden mahallemizde mesela kütüphane vardı. Ama giden olmayınca mecburen kapanıyor. Yazık ki okumaya gereken özeni gösteremiyoruz :( Daha çok fuar olmalı. Daha çok kütüphane. Okumaktan zarar gelmez.

      Sil
  3. Çok güzel oluyor bu fuarlar. Özellikle kitap fuarı gerçekten çok renkli geçiyor.Tanınmış yazarlar orada oluyor. Bize çok uzak olmasına rağmen gitmeye çalışıyorum.Yazarlar kitaplarını da imzalıyorlar.İnşallah bu sene de gidebilirim,tarihi hatırlattığın için teşekkür ederim.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Fuarlar güzel ama fiyatlar biraz yüksek kalıyor.İnternet üzerinden alınca daha ucuz oluyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Fuarda çok nadiren indirimli kitap bulunabiliyor. Bu nedenle bende internet alışverişini tercih edenlerdenim :)

      Sil
  5. Desene İstanbul'da yaşayan bloggerlarımızdan süper alışveriş yazıları, videoları gelecek <3. Çok seviyorum fuarları, katılamasam da gidenlerin yorumlarını merakla bekleyeceğim, bol indirimli bir fuar olur umarım :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel yazılar gelsin fuarlarla ilgili. Ben hepsine gitmek istiyorum ama maalesef gidemiyorum. Eskişehir'de de zaten senede bir kere fuar açılıyor. O da son iki senedir :(

      Sil
  6. Hepsini gezip görsek ne güzel olur ya. :) Hem gittiğimiz şehirleri de gezmiş oluruz fuarlar bahanesiyle. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım benim. O kadar çok istiyorum ki bu dediğini yapmayı. Ama zaman, para yeterli olmuyor. İleride inşallah kısmet olur. Nerede fuar biz orada oluruz :)

      Sil
  7. Kitap fuarları güzel oluyor. Kitap cennetine düşmüş gibi hissediyor insan kendini.:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?