Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 36

Merhabalar

Beni ihbar edin belediye'ye. Çöp ev olmuş diye. Bu ne yaz yaz bitiremedim. Sıradaki bitenlerimize buyurunuz efendim.



Apaks yuvarlak makyaj pamuğu. Bu pamukları sanırım Bim'den almıştım. Açıkçası memnun da kaldım. Makyaj pamuğuna çok yüksek ücret ödemenin de anlamı yok. Nasıl olsa atılıyor. Tavsiye ederim. 


İpek organik pamuk. Açıkçası neresi organik diye düşünmeden edemedim. Normal pamuk işte. Aldığım zaman normal pamuktan daha uygun fiyatta olduğundan tercih etmiştim. Fiyat farkı ödeyip almam.


Yver Rocher Saç Dökülmesine karşı şampuan. Hemen her biten ürün yazımda gördüğünüz şampuanlardan yine iki kutu daha bitirmişiz. Ama çok maliyetli olmaya başladığından sanırım yeni şampuan arayışına gireceğim.


Yver Rocher Durulanmayan Onarıcı Bakım Kremi. Bu kremi aslında çok büyük umutlarla almıştım ama açıkçası saç maskesinde yaşadığım hayal kırıklığını bu üründe de yaşadım. Saçlarımı evet yumuşattı ama istediğim ölçüde değil. Kremi sürdükten sonra tarak saçımdan maalesef kayıp gitmiyor. Tararken yine karışan saçlarımı yolmak zorunda kaldım. Bu nedenle yeniden tercih edeceğim bir ürün değil.



Ben ne kadar diğer parfüm ve deodorantlardan kullanmaya kendimi alıştırmaya çalışsam da maalesef Bargello'nun doldurma parfümlerinin kalıcılığını arıyorum. 323 ve 154 numaralarını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yeniden kesinlikle alınacaklar.

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Okuyun. Gezin ve Gülümseyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çöp ev mi😃Hahaha çok tatlısın😊Sen kullanıp yorumluyorsun biz de okuyoruz ne güzel işte.Yves Rocher şampuan güzel görünüyor ama pahalı galiba.Pamuk heryerde aynı dediğin gibi😊Kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Evet çöp ev. Yakında evi karantinaya alacaklar :) Yver Rocher şampuanları çok güzel ama pahalı. Her gün duş alınca haliyle çabuk bitiyor. Sevgiler :)

      Sil
  2. Merak ettim Bargellonun parfümlerini.İlk fırsatta deneyeceğim kokuyu :)

    YanıtlaSil
  3. Belediyeye şikayet:))))Yüksek sesle güldüm:))Onlar bitmiş o halde yenilerini güle güle kullan şimdiden:))Ve teşekkürler bilgiler için.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacığım gerçekten öyle bir birikmiş ki cidden şikayet durumuna gelmiş :) Sevgiler benden :=)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?