Ana içeriğe atla

4.Üsküdar Kitap Fuarı 10 - 18 Şubat 2018

 
Merhabalar

10 Şubat 2018 Cumartesi günü başlayan ve bu yıl 4.sü düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarı ile haftaya başlayalım. Buyurun fuar detaylarına birlikte bakalım.

4.Üsküdar Kitap Fuarı 10 Şubat 2018 Cumartesi günü başladı ve 18 Şubat 2018 Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak. 

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluşan fuarı sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Fuar Üsküdar Belediyesi tarafından desteklenmektedir.

Fuarla ilgili yazar-şair imza günleri, etkinlik ve söyleşi detayları gibi her türlü bilgiye http://www.uskudarkitapfuari.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki yerleşim planlarında yayınevlerinin yerlerini görebilirsiniz.

Fuara katılacaklara keyifli fuarlar diliyorum. Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı ve gülmeyi ihmal etmeyin. Mutlu bir hafta olsun.

Hoşçakalın.


Yorumlar

  1. Ben buna gitmeyi istiyorumm. Görmüştüm afişlerini üsküdarda😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları