Ana içeriğe atla

03.02.2018 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Yakın zamanda gece, gündüz ve göz çevresi bakım kremlerim bitmişti. Açıkçası daha önceden bir arkadaşım vasıtasıyla aldığım ürün dışında daha bitkisel ürünler aramaktaydım. Malum yaş geçtiğinden dolayı cilt bakımına biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle de Yver Rocher'ın yeni çıkan Anti-Age Global yaşlanma karşıtı serisini kullanmaya karar verdim.


Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Göz Kremi. İçeriğinde akasya reçinesi, tara çekirdeği, afloya, pancar, ginseng, organik Peygamber çiçeği suyu ve at kestanesi ağacı bulunuyor. Düzenli kullanımda göz altı morluklarını, torba görünümü azaltmayı ve kaz ayağı çizgilerini hafifletmeyi vaadediyor.



Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Gündüz Kremi İçeriğinde akasya reçinesi, tara çekirdeği, pancar, ginserg, afloya yaprağı bulunuyor. Düzenli kullanımda cildi yaşlanma etkilerinden koruyarak, nem dengesini ve ışıltısını yeniden kazandırmayı vaadediyor. Sabahları temizlenmiş cilde, içten dışa doğru dairesel hareketlerle uygulanması öneriliyor.  Paraben, renklendirici ve mineral yağlar içermiyor. 



Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Gece Kremi. İçeriğinde akasya reçinesi, tara çiçeği, afloya, pancar, ginserg, organik karite (shea yağı), soya yağı bulunuyor. Düzenli olarak kullanıldığında cildin yenilenmesine ve sıkılaşmasına yardımcı olması, cildin ışıltısını geri kazandırması vaadleri arasında. Paraben içermiyor. Derinlemesine temizlenmiş cilde ve boyun bölgesine uygulanıyor.


Bu tarz ürünlerin ilk kullanımda etkisini görmek tabii ki mümkün değil. Düzenli kullanımda fayda görüldüğü aşikar bir durum. Ancak bazı ürünlerde ilk kutudan sonra ciltte az da olsa değişmeler gözlemlenir. Organik içeriğinden dolayı tercih ettiğim bu ürünler umarım beklentilerimi karşılar. İndirimli dönemde toplamda 372,29.-TL ödediğim alışveriş çok gibi görünebilir. Açıkçası bana da çok gelmedi değil ama cildim için, özellikle de yüzüm için verdiğim paraya acıdığımı da söyleyemem. Geçenlerde yaşadığım tecrübeden sonra özellikle çokta düşünmedim. Umarım verdiğim paranın karşılığını alırım. Ürünler bittiğinde de ayrıntılı olarak yorumlarımı paylaşacağım.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumaya ve keşfetmeye devam. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Yaşlanma karşıtı ürünler hele markaysa çok pahalı oluyor bence seninki yine de iyiymiş fiyat olarak. Güle güle kullan Beyda'cığım, umarım çok faydasını görürsün. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ablacığım görürüm. Bu zamana kadar pek dikkat etmiyordum açıkçası yaşlanma karşıtı ürünlere ama yaş ilerledikçe biraz daha bakım şart gibi:) Sevgiler :)

      Sil
  2. Sizin ihtiyacınızın olacağını hiç düşünmedik ve düşünmüyoruz ama kendinizi mutlu etmeyi aksatmayın. Mutlu bloglamalar :)

    YanıtlaSil
  3. umarım memnun kalırsın canım :)

    YanıtlaSil
  4. Umarım memnun kalırsın. Yorumlarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?