Ana içeriğe atla

Seri Kitapları Seri Okuyoruz Okuma Etkinliği

Merhabalar

Sevgili Şule Uzundere yeni bir okuma etkinliği başlatmış. Aslında elimde hali hazırda bitirmem gereken bir kitap etkinliği vardı ama o etkinliğin içinde de seri kitap uygulaması olduğundan bu okuma etkinliğine de katılmak istedim. 

Öncelikle etkinlik 01 Ocak-20 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli. Bu nedenle seri kitapları bitirmek için çok vaktimiz olacak. Ama tabii ki ben araya yine farklı kitaplar katacağımı bildiğimden bu etkinlikte kazanacağımı düşünmüyorum ama en azından elimdeki serileri yarılamış olurum. En fazla kitap okuyan kişiye Şule beş tane kitap hediye edecek. Okuma etkinliğine katılmak isteyenler buradan katılım yapabilirler. O zaman gelelim ben hangi serileri bitirmeyi hedefliyorum.


Öncelikli hedefim artık dağ yığını haline gelmiş Debbie Macomber kitapları. Yanlış saymadıysam eğer 24 tane kitabı var. Ben bu kitapları okurken daha da çıkar eminim.


İkinci olarak Jill Shalvis kitapları geliyor. Şanslı Liman serisinde 11 adet kitabı mevcut. Bu seriyi yorumlardan dolayı çok merak ediyorum. Bu nedenle bu seriyi bitirmek için sabırsızlanıyorum. 


Son olarak Rebecca Donovan Nefes serisi var. 3 kitaptan oluşuyor. Aslında daha yazmak isterdim ama bu kadar yeter. Şayet bunları bitirebilirsem başka serilere de merhaba derim. 

Sizlerinde okunacak serileriniz varsa ve uzun zamandır bekliyorsa bu okuma etkinliğine katılabilirsiniz. Belli mi olur? Belki de kitapları siz kazanırsınız.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumalara ve gülmelere devam. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Mocamber kitaplarına karşı az ön yargılıyım yorumlarını merak ediyorum. Belki bende okurum sayende kitaplarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seviyorum kitaplarını. İnsana iyi geliyor. Karakterleri de bir o kadar güzel :)

      Sil
  2. Mocamber daha tanışmadım , kitaplarını çok merak ediyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence okumalısın. Tüm kitapları var. Sırayla okuyorum. İyimserlik, arkadaşlık, dostlukla harmanlanmış hikayelerin içinde çok tatlı aşklarda bulunuyor :)

      Sil
  3. Macomber'den sadece Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okudum. Kitap hoşuma gitmişti ama devamını okumaya fırsat bulamadım. Diğer seriler hakkında bir bilgim yok maalesef :-(

    Katıldığın için teşekkürler. Umarım verimli bir etkinlik geçirirsin :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Umarım etkinliği bitirmeyi başarabilirim :) Debbie Macomber kitapları gerçekten güzel. Devam kitaplarını da oku mutlaka :)

      Sil
  4. Incarceron serisini öneririm bilim kurgu tadında çok güzel..

    YanıtlaSil
  5. Susan Elizabeth Phillips 'in 7 kitaptan (Türkiye'de sadece 7 kitabı çevrilmiş) oluşan Stars serisini tavsiye ederim. Özellikle de serinin dördüncü kitabı Küçük Bir Hayal Kur kitabı çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları