Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 34

Merhabalar

Hakikaten eşimin kızdığı kadar varmış. Ne çok ürün birikmiş. Yaz yaz bitiremedim. Hadi sıradakilere bakalım.



Yver Rocher Güneş Sonrası Nemlendirici Onarıcı Süt. Bu ürüne bayıldım. Güneş sonrasında kullanıldığında ciltte çok güzel bir nemlendirme sağlıyor. Vücutta kızarıklık ve pul pul dökülmeyi engelliyor. En güzel yanlarından biri de yüze de uygulanabiliyor oluşu. Güneş sonrası krem arayanlara tavsiye ederim. Hatta şu dönemde stoklarında varsa %50 indirimle yaz için satın alabilirsiniz.




Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli. Bu jeli her akşam düzenli olarak kullandım. İlk kullandığımda cildimi kurutsa da; zamanla bu sorun ortadan kalktı. Ciltte herhangi bir tahribat, kızarıklık yapmadı. Cilde verdiği hissi, nemlendirmeyi ve kokusunu sevdim. Cildi çok güzel temizledi. Yeniden alınabilir.



Benri'nin Gratis Mağazalarında satılan bu damacana boy asetonuna bayılıyorum. Üstelik pompalı şişesi ise kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeniden alacağım ürünler arasında.


Dalan Therapy Aloe Vera Sıvı Sabun. Kokusunu ve ellere verdiği hissi sevdim. Elleri pul pul yapmıyor. Baskın bir kokuya sahip değil. Dalan ürünlerini zaten oldum olası severim. Fiyatı da uygun. Yeniden alınabilir.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize iyi bakın. Mutlu hafta sonu olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Güneş sonrası onarıcı süt ilgimi çekti, arasıra indirim günlerine denk geliyorum o mağazanın, araştırayım hemen.. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin. Ben teleme peyniri gibiyim. Bana çok iyi geldi :)

      Sil
  2. Güneş sonrası onarıcı sütü hediye olarak vermişlerdi ama kullanmamıştım. Bu aralar güneş yok tabii. Normal nemlendirici olarak kullanabilir miyim ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kalanını o şekilde kullandım. Biraz yapışkan his uyyndırdı ama atmaktansa nemlendirici olarak değerlendirdim.:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.