Ana içeriğe atla

17.12.2017 Babil.Com Kitap Alışverişim 3

Merhabalar

17.12.2017 tarihinde yapmış olduğum 3. ve son Babil.com alışverisiyle sizlerleyim. Bu ara gerçekten kitap alma konusunu yine abarttım ama elden bir şey gelmez. O zaman neler aldığıma bakalım.

Kimberley Freeman kitaplarını topladığımı söylemiştim. Normalde kalan kitaplarını sonra alacaktım ama oğlumun Türkçe okuma dersi için Jonathan Swift'in Guliver'in Gezileri kitabını istemişler. Hal böyle olunca sırf kargo ödememek için Kimberley Freeman kitaplarını ekledim. Başka bir amacım kesinlikle yok. (Yalandan kim ölmüş) Babil.com yine defter ve ayraç konusunda cömert davranmış. Çok teşekkürler.

Kimberly Freeman'ın bu kitaplarıyla birlikte tüm seriyi tamamlamış bulunuyorum.
Zümrüt Şelaleleri : 15,60.-TL
Kır Çiçeği Tepesi : 15,60.-TL
Kor Adası : 15,60.-TL

Jonathan Swift Guliver'in Gezileri kitabının orjinal dilinden çeviri olan Hasan Ali Yücel klasiklerinden aldım. İş Bankası Kültür Yayınlarının Hasan Ali Yücel Klasiklerini de bu sayede tamamlamak için ilk adımı atmış bulunuyorum. Fakat orjinal çevirisi uzun olduğundan sanırım bir de kısaltılmış kitabını almamız gerekiyor ödev için. Çünkü kısa zaman sonra bu kitaptan sınav yapılacakmış. Sağlık olsun. Fazla kitap göz çıkarmaz.

Bu alışverişime toplamda 58,50.-TL ödedim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okuyun. Gülün. Gezin ve hayatın tadını çıkarın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Bol kitaplı, keyifli okumalarınız olsun.:)

    YanıtlaSil
  2. İş Bankası Yayınları klasikleri acayip pahalı satıyor. Hiçbir telifi olmayan eserler çoğu... Çevirileri iyi olabilir ama makul fiyat kesinlikle yoktur. Maalesef kültür sömürüsü yapılıyor. Babil'den 2 defa alışveriş yaptım daha sonra eski yerime geri döndüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum ama çevirisi iyi olduğundan ve orjinal dilinden çevirildiğinden dolayı herkesin tercih nedeni oluyor. Babilde uygun fiyatları yakalarsan süper. Birde karta taksit yaptığından tercih ettiğim sitelerin başında geliyor :)

      Sil
  3. Benim kız kardeş de bu aralar çok sık kitap alışverişi yapar oldu. Ama okumak güzel ya.😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de okunacak o kadar çok kitap var ki; ama halen almaya devam ediyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Sınavlarda Öğrencilerin Verdiği İlginç Cevaplar

Merhabalar Sabah sabah yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir yazıyla geldim.