Ana içeriğe atla

Aralık Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Aralık ayında Yver Rocher kartıma tanımlanan indirim vardı ve bende bunu çok güzel şekilde kullandım. %30 indirim gerçekten çok güzeldi ve kârlı bir alışveriş oldu. Hali hazırda sizlerinde kartlarınıza tanımlanan indirimleriniz olabilir. Kontrol etmeyi unutmayın. Buyurun neler almışım? Hep beraber bakalım.



Yver Rocher saç dökülmesine karşı şampuan. Bu şampuanı ailecek çok sevdik. İnşallah bozulmaz. Yedeklemek için iki şişe daha aldım. Dökülmeye karşı oldukça etkili. Alacaklara tavsiye ederim.


Yver Rocher Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli. Bunun geçenlerde küçük boyunu aldım. Karma ciltler için olan bu üründen memnun kaldım. Ayrıntılı yazısı bitenlerde gelecek. Fakat karma ciltliyseniz seveceğinizi düşünüyorum. 


50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi. Bu kremi yazın kullandım ve güneşe karşı korumasından çok memnun kaldım. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Gelecek yaza tatile giderken kullanmak üzere yedek olarak aldım. Alacaklara tavsiye ederim.



Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici El ve Tırnak Kremi. Bu krem alışverişime hediye olarak verildi. Geçenlerde yaptığım alışverişime de bir tane hediye verilmişti. Sanırım kışı bu şekilde çıkarırım. 


Bu alışverişime toplamda 143,22.-TL ödedim.

Yeni yazılarımda görüşene kadar, mutlu hafta sonu olsun. Okumayı ihmal etmeyin. Kendinize iyi bakın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Benim de saç dökülme sorunum oluyor zaman zaman. Denemek isterim bu ürünü. Teşekkürler:) Bir de size mail attım ulaştı mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Yine uygun bir alış veriş olmuş :)) Tebrikler :))

    YanıtlaSil
  3. Aldıklarına bayıldım. Özellikle yaşlanma karşıtı kreme. Tam da böyle bir şey arıyorum :) Mutlaka deneyeceğim bu ürünü :) Takipteyim, ben de bloguma beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremi mutlaka tavsiye ederim. Güneşte hassas ciltli olmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım.
      Bloğunuzun adresi nedir? Ayrıca Google+ profiliniz kısıtlanmış olarak göründüğünden takip edemiyorum. Sevgiler :)

      Sil
  4. Hepsi çok güzel görünüyor. İyi günlerde kullan :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?