Ana içeriğe atla

Nemesis ve Nora Yayınları Fuar Kitap Hediyelerim

Merhabalar

Bugün Nemesis ve Nora Yayınlarının 2.Eskişehir kitap fuarında vermiş oldukları hediyelerle devam ediyoruz. 
Nemesis-Nora Yayınlarından sevgili Nursel Hanım'ı çok sevdim. Fotoğraf çekimlerinde sağ olsun çok yardımcı oldu. Aynı zamanda bir o kadar da hoş sohbet ve güler yüzlü biri. (Bu arada laf aramızda yeşilçam artistlerine de benzettim. Sıfır makyaj ve su gibi, çok duru bir güzelliği var.) Ayrıca İstanbul Tüyap kitap fuarında pembe woswos minibüsle olan fotoğrafları da ayrıca güzeldi.

Nursel Hanım okumayı çok sevdiğim için bana fotoğrafta gördüğünüz kitapları hediye etti. Hepsi yeni çıkan kitaplar ve okumak için sabırsızlanıyorum. Kısa zamanda okuyup, sizlerle yorumlarını paylaşırım. Özellikle Demet Altınyeleklioğlu okunacak listemdeydi ve henüz kitaplarından hiçbiri alma şansım olmamıştı. Nakşidil kitabını ön sıralara çekeceğim. Nursel Hanım'a bu güzel hediyeleri için sonsuz teşekkürler ve sevgiler. 

Bu güzel pazar gününde kendinize vakit ayırın. Yürüyüş yapın. Okuyun. Hayatı ve yaşamı ertelemeyin. Hayat kısa. Keyfini çıkarın. Bugünün değerini bilin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Kapı Önü Dedikoduları - İçindeki Fesatlıktan Kurtul

  Merhabalar Bayan X her defasında kendini aşamaz dediğim noktada kendisini aşmayı başarıyor ve level atlayarak devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar Hadi bugün şu sevgililer zırvalığını biraz açalım. Geçen seneki sevgililer gününde yazdığım yazıda bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler vardı. Hadi bu sevgililer gününde de onları konuşalım. Geçen sene yazdığım yazıma da  buradan  ulaşabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar İki sene önce 14 Şubat ile ilgili duygu ve düşüncelerimi belirtmiştim.

2019 Eylül Ayında Okuduklarım

Merhabalar "Bir insan kendisine nasıl beyin göçü yaşatabilir?" sorusunun bir sonucu olarak bu ay sadece tek bir yazar okudum.

Fırın Muhallebi

Merhabalar Malum bizim ev halkı tatlı konusunda doyumsuz.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Melek Öztürk - Münzevi Mısralar İskelesi

 

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.