Ana içeriğe atla

Nemesis ve Nora Yayınları Fuar Kitap Hediyelerim

Merhabalar

Bugün Nemesis ve Nora Yayınlarının 2.Eskişehir kitap fuarında vermiş oldukları hediyelerle devam ediyoruz. 
Nemesis-Nora Yayınlarından sevgili Nursel Hanım'ı çok sevdim. Fotoğraf çekimlerinde sağ olsun çok yardımcı oldu. Aynı zamanda bir o kadar da hoş sohbet ve güler yüzlü biri. (Bu arada laf aramızda yeşilçam artistlerine de benzettim. Sıfır makyaj ve su gibi, çok duru bir güzelliği var.) Ayrıca İstanbul Tüyap kitap fuarında pembe woswos minibüsle olan fotoğrafları da ayrıca güzeldi.

Nursel Hanım okumayı çok sevdiğim için bana fotoğrafta gördüğünüz kitapları hediye etti. Hepsi yeni çıkan kitaplar ve okumak için sabırsızlanıyorum. Kısa zamanda okuyup, sizlerle yorumlarını paylaşırım. Özellikle Demet Altınyeleklioğlu okunacak listemdeydi ve henüz kitaplarından hiçbiri alma şansım olmamıştı. Nakşidil kitabını ön sıralara çekeceğim. Nursel Hanım'a bu güzel hediyeleri için sonsuz teşekkürler ve sevgiler. 

Bu güzel pazar gününde kendinize vakit ayırın. Yürüyüş yapın. Okuyun. Hayatı ve yaşamı ertelemeyin. Hayat kısa. Keyfini çıkarın. Bugünün değerini bilin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Cengizhan Sönmez - Ödül

Merhabalar Sizlere uzun zamandır günün şarkısını vermediğimi fark ettim.

Şermin Yaşar - Telefon Melefon Yok

 

Saç Bakım Ampulleri

Merhabalar Saçıma boya sürmediğim eski zamanlarda, hatta doğru dürüst şampuan bile kullanmazken (o zamanlar yeşil Kafoğlu sabun vardı ve kesinlikle candı.) saçlarımın bakımı ihmal etmemeye çalışırdım. Kendimi bildim bileli saç bakımına özen gösteririm. 

Michelle Heard - Günahkarın Gücü / Günahkarlar Serisi 2

 

Dilek Gökmen - Çocuklar İçin İngilizce