Ana içeriğe atla

36.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı / Tüyap 04 - 12 Kasım 2017

Merhabalar

İstanbulluların ve büyük bir heyecanla İstanbul'daki düzenlenecek kitap fuarını bekleyenlerin çok sevineceği bir haberle geldim. Bu yıl 36.sı düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kısaca Tüyap İstanbul kitap fuarı. O zaman şöyle bir İstanbul'a uzanalım ve yarın başlayacak olan kitap fuarının detaylarına göz atalım.

04 Kasım 2017 Cumartesi günü başlayacak 36.Uluslararası Tüyap İstanbul Kitap Fuarı 12 Kasım 2017 Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak.

Fuar Cumhuriyet Mahallesi Eski Hadımköy Yolu Caddesi No:9/1 Büyükçekmece'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde kurulacak.

Fuar ziyaret saatleri ise;

Hafta sonu : 10:00-20:00
Hafta içi : 10:00-19:00
12 Kasım 2017 Pazar günü ise 10:00-19:00

Fuarla ilgili yazar-şair imza günlerine ve etkinlik takvimine Tüyap sitesinden ulaşabilirsiniz.

Öğretmen,öğrenci, emekli ve engellilere ücretsiz. Bunun dışında giriş ücreti 5,00.-TL.

Fuarın bu yıl onur konuğu ülkesi Kore Edebiyatı ve kültürünün anlatılacağı Kore Cumhuriyeti.

Her ne kadar Tüyap kitap fuarına gitmeyi çok istiyor olsam da; maalesef bu zamana kadar nasip olamadı. Belki de seneye nasip olur kim bilir?

Fuara gideceklere çok keyifli bir fuar diliyorum. Umarım güzel indirimler olur ve bir sürü kitapla eliniz, kolunuz dolu olarak fuardan dönersiniz.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve insanları sevmeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stefan Zweig - Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

İçerik Kopyalanmasını Engelleme

Merhabalar Bloğumda günün birinde blog teknik desteği vereceğim hiç aklıma gelmemişti ama demek ki her şeyin bir ilki varmış.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Kitap Kardeşime Yeni Kitaplar

Merhabalar Kitap kardeşliğim son sürat devam ediyor. Kitap gruplarındaki çekilişler, kitap günü gruplarım derken Samsun'daki kitap kardeşimi tabii ki bu ay unutmadım ve kendisine çok güzel bir paket hazırladım.

Keşf-i Blogger Etkinliği

Merhabalar Sevgili  Edischar  çok güzel bir blog keşif etkinliği başlattı.

Yollardan Kar Manzaraları

Merhabalar Malum 15 tatilde Gazlıgöl tatile gitmiştik. Dönüşte kar yağıyordu ve çevrede oluşan manzaralar çok hoşuma gitti.