Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı İkü ve 44 Yayınları - Atatürk Kitaplığı ve Birkitap Yayınları

Merhabalar

Güneşli bir Eskişehir günü ama yatağa düşüren cinsten. Cumartesi ve pazar günü de aynen bu şekilde güneşliydi ama ayazı insanın içine işliyordu. O zaman sıcacık kitap fuarı fotoğraflarıyla devam edelim. Bundan sonra son iki yayın kaldı fuar fotoğraflarında. O zaman geri sayım başlasın.


İKÜ Yayınevinde (İstanbul Kültür Üniversitesi) %50 indirim vardı. Anadolu Fuarlarında da yine %50 oranında indirimleri bulunuyor.





44 Yayınlarında özel indirimler vardı. 





Atatürk Kitaplığında da kitabına göre değişen indirimler vardı. Atatürk ayraçları çok güzeldi. Fakat elimde çok fazla ayraç bulunduğundan satın almadım.








Birkitap Yayınları yine benim çok sevdiğim stantlardan oldu. Ahşap yakma ürünler çok şık ve çok güzel duruyorlardı. Ahşap not defteri 10,00.-TL ahşap ayraç 2,50.-TL ahşap duvar süsleri 10,00.-TL Ahşap saatler 15,00.-TL rozat ve anahtarlık ise 5,00.-TL'den satıştaydı. Not defterleri özellikle çok hoşuma gitti ama evde yığınla not defteri olduğundan almadım.










Bugünlük benden bu kadar. Yarın görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, gülümsemeyi ihmal etmeyin. Mutlu bir hafta olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi