Ana içeriğe atla

1881 - 10 Kasım 193∞ - Saygıyla Anıyoruz

Merhabalar

Bugün 10 Kasım.  Atatürk'ü anma ve Atatürk haftası aynı zamanda. 
Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar olmasalardı olmazdık. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün rahat koltuklarımızda tasasız oturabiliyorsak; bunu Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. 

Atatürk'ün bu vatan için yaptıkları saymakla bitmez ve bazı borçlar asla öden(e)mez. Unutmayacağız ve unutturmayacağız. 

Ölümünün 79.yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. 

Hoşçakalın.

Not: Bu güzel fotoğraf için Daha Mutluyuz bloğunun sahibi sevgili Yurdagül Çelik'e sonsuz teşekkürler ve sevgiler...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

George R.R. Martin - Rüya Şarkıları Cilt 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Sherlock Holmes Dizi Yorumu

Merhabalar Korona virüsü tüm dünyayı sarmışken,

Prof. Dr. Mehmet Maksudoğlu - Yenileşme Serüvenimiz (1790-1935)

 

İlknur Birdal Röportajı

Merhabalar Nisan ayının ikinci haftasına geldik.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Halil Serkan Öz'den Miras Kalan 64 Kitaplık Okuma Listesi

Merhabalar Halil Serkan Öz'ü çoğu kişi bilmeyebilir.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.