Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 25

Merhabalar

O kadar çok ürün bitmiş ki yaz yaz bitmiyor. Bu yazımızda neler bitirmişiz bakalım.



Flor Mar 319  Rakı beyazı ve 310 kireç beyazı oje. Yakın zamanda biten ojelerimi çok seviyorum ve hemen yenileri yerini alıyor. Özellikle 319 numara herkesin elinin altında bulunması gereken temiz  ve bakımlı bir görüntü sağlayan oje. 310 numara ise daha önce oje alışveriş yazımda belirttiğim gibi beyaz kıyafetlerimde belirgin tırnak görünümü sağlayan kireç beyazı oje. Bu oje herkese hitap etmeyebilir. Zira oje rengi direkt çakan bir renk. Tırnaklarınız bakımsız ise biraz kötü durabilir. Ürünlerin içinde her ne kadar var gibi görünse de maalesef sürümü artık kötü olduğundan çöpe gitmek zorunda kaldı.



Açıkçası bu ojeyi eski çantalarımın içinde buldum ve paylaşmak istedim. Alix Avien'in rakı beyazı ojesini de seviyorum. Fırça yapısı çok güzel. Ama rakı beyazında benim için alternatif bir ürün. Flor Mar 319 önceliğim tabii ki.



Farmasi Hand Wash. Lavanta kokulu sıvı sabun. Bu ürünü yanlış hatırlamıyorsam saç maskesini sipariş verirken sıvı sabun bitiyor diye almıştım. Çokta emin değilim. Zeytinyağlı ve lavantalısını denemek istedim. Lavanta olanından hiç memnun kalmadım. Kokusu yok gibi. Yapısı çok sıvı. Bir kaç pompa almak gerekiyor. Elime aldığımda da akıp gidiyor. Bir daha alacağım ürün değil.


Benri Aseton. Açıkçası bu ürünü sadece ve sadece şişesi için almıştım ama pişman da olmadım. Ürünün yapısını beğendim. Koyu renk ojelerde de başarılı. Ancak benim asıl aşık olduğum kısım diğer elini kullanmadan pamuğa aseton alımını sağlayan kutusu. Pompalı kutusunun üstüne pamuğu koyup bir kaç kez bastırıp çekmeniz asetonun pamukla buluşması için yeterli oluyor. Ağzı açık olmadığından asetonun özelliğinin de gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Bu ürünü çok sevdim ve devamını aldım bile.

Bu yazımdaki biten ürünler bu kadar. Daha biten ürün yazısı gelecek. Kendinize çok iyi bakın. Gezin, okuyun ve gülümsemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.