Ana içeriğe atla

Ayşenur Kayabaşı - Fotoğraf

Merhabalar

Bir adet habersiz çekilen fotoğraf ve sonrasında çorap söküğü gibi gelen talihsiz olaylar. Adından da anlaşılacağı gibi Eylem ve Tolga'nın hikayesi bir fotoğrafla başlıyor. 

Eylem kendi dünyasında kendi hayatını yaşamaktadır. Ancak eski sevgilisi Gökhan'ın sürekli rahatsız eden mesajları artık bütün sinirlerini alt üst etmeye ve Eylem'in çileden çıkmasına yetmiştir. 

Eylem'in çılgın arkadaşı Ilgın bir gün kafede otururlarken ortaya çılgınca bir fikir atar. Sonuçta masum bir fotoğraf çekilecek, eski sevgiliye gönderilecek ve fotoğraftaki kişiyle bir daha hayatı boyunca karşılaşılmayacaktır. Bu ne kadar zor olabilir ki? Üstelik bu planı Eylem bile başarabilir. 

Fakat bir fotoğraf karesiyle Eylem hayatını alt süt eder. Sadece kendi hayatı mı? Tabii ki beraber fotoğraf karesinde oldukları Tolga'da bundan nasibi alacaktır. Sonuçta fotoğrafını çektiği kişi ünlü bir CEO'dur ve bu noktada işler tabii ki birazcık karışacaktır.

Yine benim şezlong kitaplarımla devam ediyoruz. Kitabın türüne romantik komedi diyemeyiz. Zira Eylem-Tolga aşkı geri planda kalmış. Komedi okuyoruz ama aşk kısmını çok hissedemiyoruz. Kitabı genel olarak sevdim. Güzel bir konusu var. Ama karakter analizine geçersek Tolga'nın karakteri çocuklukla-CEO arasında sıkışıp kalmış gibi geldi. Bir CEO'ya göre bazı yerlerde pasifti. Çocuksu davranışları çok fazlaydı. Erkek karakter olgun olmadı mı bende devreler atıyor. Eylem karakteri ise sakarlıkları ve çok konuşması nedeniyle bazı yerlerde yeter artık dedirtse de; kitap komedi türünde gayet hoş vakit geçirten bir kitap. Ama keşke Eylem-Tolga aşkını biraz daha hissedebilseydik. Gülmeye ve birazcık dış dünyadan uzaklaşmaya ihtiyacınız varsa mutlaka okuyun.

Kitapta Tolga'nın kardeşi Tülay'ın hikayesini merak ettim. Ayrıca Orkun ve Ilgın'ın da hikayeleri gelecek gibi duruyor. Bakalım. Bekleyip göreceğiz. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen başarılı komedi diyolagları vardı. Kalemine sağlık.

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. İyi bir gün olsun. 

Hoşçakalın. Okumayı unutmayın.

Tanıtım Bülteninden

Sıradan, sorunsuz ve mutlu bir hayata sahip olan Eylem'in, eski sevgilisi Gökhan'dan kurtulabilmek için tek bir şansı vardı! Planını harekete geçirip eyleme başladığında, hedef aldığı adamın başına neler açacağından habersizdi.

Şirketinin geleceği için atacağı imzayı bekleyen Tolga’nın tüm planları, zamansız çekilen bir fotoğraf karesiyle altüst olmuştu. Bu işten kurtulmanın bir yolunu ararken, onu günah keçisi durumuna düşüren kadını planlarına dâhil etme kararı aldı.

Tesadüflerin ve çıkmaz yolların bir araya getirdiği iki insan, çekilen tek bir fotoğrafın başlarına açtığı sorunları çözmeye çalışırken, birbirlerinden uzak kalmayı ve aşktan kaçmayı başarabilecekler midir?

Basım Yılı: 2016

Sayfa Sayısı : 448

Dokuz Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı