Ana içeriğe atla

04.08.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Yver Rocher'de indirim vardı. Mağazaya gitme fırsatımız olmadığından işyerimdeki arkadaşımla internet üzerinden sipariş verdik. Ancak bazı ürünleri de internet mağazalarında yoktu. Bu nedenle de yine mağazaya gitmek durumda kaldım. 



Yver Rocher Badem-Portakal Çiçeği Duş Jeli. Bu duş jelini kullanmaya başladığımdan beri çok memnunum. Ferah da bir kokusu var. Banyodan çıkınca temizlik hissini kesinlikle hissediyorsunuz. Paraben içermiyor. Cildi nemlendiriyor. 



Bu akşam nasipse 2.etap tatilimiz için Bodrum'a hareket edeceğiz. 4 gün sürecek bu tatil için 50+ güneş kremine ihtiyacım vardu ve Yver Rocher'ın bu ürününden çok memnun kalmıştım. Bu nedenle de hemen aldım. Bir kutu bize yeteceğinden fazla almadım. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz.


Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Maskesi. İlk aldığım ürün bitmedi ama performansından memnun kaldığım bir ürün olduğundan dolayı yedekledim. Saç maskelerini saç kremi gibi kullanma huyumdan dolayı maalesef çabuk bitiyorlar. Ayrıntılı yazısını bitenlerde yazacağım. Fakat saç onarıcı ve bakım yapan bir maske olarak güzel bir ürün. İçeriğinde jojoba yağı ve organik karite (shea) yağı bulunuyor. Silikon, paraben ve renklendirici de içermiyor.



Yver Rocher Tırnak Bakım İksiri. Tırnak bakımı için bir ürün arayışındaydım ve bir çok blogger arkadaşımın bu üründen memnun olduklarını okumuştum. Fiyatı da uygun olunca alıp denemek istedim. Bu yazıyı yazana kadar biraz kullanma fırsatım oldu ve şu ana kadar performansından memnunum. Ama tam bir şey söylemek için erken. İlerde ayrıntılı yazısı gelecek.


Yver Rocher Ekspres Göz Makyaj Temizleyici. Bu ürün internet alışverişimize hediye olarak geldi. Henüz ürünü deneme şansım olmadı ama bu tarz bir ürüne ihtiyacım vardı. Kısa zamanda deneyeceğim. İçeriğinde kantaron çiçeği özü var. Durulanmayan bir ürün olması da benim için artı puan. Ürün iki renkli ve çalkalanarak kullanılıyor. Fotoğraflarda iki türlü halini de görebilirsiniz.





Yver Rocher Saç Oluşumunu ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan. Bu şampuandan ne kadar memnun olduğumu daha önceleri yazmıştım. Saç dökülmemi ciddi anlamda azalttı. Tek dezavantajı şişesinin 300 ml olması. Eşimle birlikte kullandığımızdan sürekli şampuan almak durumda kalıyorum. İçeriğinde organik beyaz acı bakla var. Silikon, paraben ve renklendirici de içermiyor. Saç dökülmesi olanlara şiddetle tavsiyemdir. Çok memnunum.



Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Saç Kremi. Banyo sonrasında dolaşan saçlarımı açmak için daha önceden aldığım bir üründü. Üründen memnunum ve yedeklemek istedim. İçeriğinde karite ve jojoba yağları var. Banyo sonrasında bir miktar alıp nemli saça uyguluyorsunuz. Detaylı yazısını bitenlerde yazacağım.. Bu üründe yine silikon, paraben ve renklendirici içermiyor. 


Toplamda alışverişime 148,60.-TL ödedim. Tek tek fiyatlarını maalesef hatırlamıyorum ama bana göre kârlı bir alışveriş oldu. Fakat bir konuda Yver Rocher eleştirmek istiyorum. Yver Rocher sadakat kart artık internet alışverişlerinde de puan verecekmiş. Buraya kadar çok güzel. Ancak mağazaya ayrı, sanal mağazaya ayrı kart açmak ne mantıktır anlayamıyorum. Ne yazık ki iki kartın puanlarını da birleştirip kullanamıyormuşuz. Ayrıca sanal kart puanlarını da sadece mağaza da kullanabiliyormuşuz. Sanal mağaza da geçerli değilmiş. Bu çok saçma bir sistem ve umarım bir an önce düzeltirler. Zira bu şekilde ortaya insanın aklını bulandıran karmakarışık bir sistem çıkıyor.

Şimdiden herkese mutlu bir hafta sonu olmasını,  bize ve yola çıkacaklara da hayırlı yolculuklar diliyorum. 

Gülmeyi, okumayı ve kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Mutlu hafta sonları.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Gülşen - Bangır Bangır

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?