Ana içeriğe atla

Hayata Genç Bakış Oğlumun Bloğu Yayında

Merhabalar

Bugün sizlere yepyeni bir blog haberi ile geldim. Sevgili oğlumun bloğu Hayata Genç Bakış

Bundan yaklaşık 2,5 yıl önce çıktığım bu yolculukta en büyük destekçilerim eşim ve oğlumdu. Oğlum uzun zamandır blog açmak istediğini söyleyip duruyordu. Açıkçası internet ortamından ne kadar uzak tutarsam o kadar iyi düşüncesi ile umursamamıştım. Fakat oğlum son zamanlarda kendisinin de bloğunun olmasını benim gibi kitap yorumlarını, gezdiği yerleri, okuldaki anılarını paylaşmak istediğini söylediğinde artık blog açmanın kaçınılmaz olduğunu gördüm. Zira günde kaç posta blog muhabbeti yaptığını artık sayamaz olmuştum. Biraz da tablet başında oyunla zaman geçirmesindense, blog ile uğraşmasının her ne kadar özgüven ve ifade problemi olmasa da yine de katkısı olacağından; hem de kendisinin bir şeyler başarma hissinin vereceği hisle daha iyi şeyler yapma isteği doğuracağından yararlı olacağını düşündüm. Tabii ki yazarak ifade olduğundan kompozisyonuna da katkısı mutlaka olacaktır.

Blog ismini bulduğumdan beri çok heyecanlı. Hemen bir blog defteri yaptı ve okuduğu kitap yorumlarını yazmaya başladı. Bu hevesini görünce bir kez daha doğru bir karar verdiğimi gördüm. Bu sayede daha kaliteli zaman geçirmeye başladı ve saçma sapan oyunlardan da uzaklaştı. 

Sizlerde oğluma çıktığı bu yolda destek verir ve motive olmasına yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkürler. Oğluma da çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Seni çok seviyorum canım oğlum. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Mutlu bir pazar günü olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?