Ana içeriğe atla

Apartman Sohbetleri 10 En Sevdiğin ve Sevmediğin Özelliğin?

Merhabalar

Sakız gibi sünen apartman sohbetleri ile devam ediyoruz. Umarım kısa zamanda biter. Sırada 10.sorumuz var.
En sevdiğin ve sevmediğin özelliğin?

En sevdiğim özelliklerimden başlamak daha iyi olacak. Öncelikle çok fazlasıyla insan canlısıyım. Hayatımda hep insan biriktirdim diyebilirim. 7 kralla barışık derler ya aynen o biçim. Her ortamda insanlarla kaynaşırım. Bu nedenle tanımadık ortamlarda bile yalnız kalmam. Bazen bu insan canlısı durumlar iyi niyeti suistimal olsa da; senelerdir bu özelliğimi yitirmedim. Yitirmekte istemem. Bu özelliğimi seviyorum.

Arkadaşlarımın hep söylediği bir şey var. Bunu yazarsam sanırım sevdiğim ve sevmediğim özelliğimi daha iyi anlarsınız. "Beyda ile dost olacaksın. Düşmanıysan vay haline!..." Belki bu övünülecek bir durum değil ama dostlarım için ne koşulda olursa olsun zaman yaratıp görüşürüm. Dertlerini dinlerim. Maddi-manevi elimden geleni sonuna kadar kullanırım. Ama bana düşman olana değil yardımcı olmak, kılımı bile kıpırdatmam. Aslında kolay kolay kimseye de düşmanlığım olmaz. Son raddeye gelene kadar beklerim. Sabrım kolay kolay taşmaz. Ama taştığında da patlarım ve geri dönüşü olmaz. Maalesef bu huyumdan nefret ediyorum ama elimde değil. Birini sildiysem bitmiştir. NET. Ağzıyla kuş tutsa imkansız. Bir daha da hayatımda yeri olmaz. 

Sizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler? Yorum kısmına bırakırsanız sevinirim. 

Okumaktan vazgeçmeyin. Yeni yazılarda görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın. Hoşçakalın.

1.     Nasıl bir apartmanda büyüdün? Okuyun

2.     Çocukluk eğlencen neydi? Okuyun

3.     Yedi yaş pantolonunu bulsak cebinden ne çıkardı? Okuyun

4.     Çocukluk kahramanın kimdir? Okuyun

5.     Gereksiz bir yeteneğin var mı? Okuyun

6.     Hastası olduğun bakkal ürünü hangisi? Okuyun

7.     En saçma zevkin?  Okuyun

8.     En büyük çılgınlığın? Okuyun

9.     Çocukken en çok korktuğun şey? Okuyun

10.     En sevdiğin ve sevmediğin özelliğin?

11.     Karşı cins karşısında en çok utandığın an?

12.     En maskulen/feminen yanın nedir?

13.     Asla cesaret edemeyeceğin bir şey?

14.     En sevdiğin fiziksel acı?

15.     Almış olduğun en saçma teklif?

16.     Kendini çok değerli hissettiğin bir an var mı?

17.     Annenden ve babandan ne öğrendin?

18.     Hangisi daha olası; cadı, vampir, kurt adam? Ve tabii ki neden?

19.     Manzarasız müthiş bir daire mi, manzaralı tek odalı bir daire mi?

20.     Hayat sana ne öğretti?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçeriklerim Kopyalanıyor

Bugün  Kitaplara Kaçanlar  bloğu ile içerik çalınması ile ilgili konuştuk ve bunun üzerinden çok geçmeden benim içeriklerimin otomatik olarak kopyalandığını tesadüfen fark etmiş bulunuyorum.

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Mimlendim ve Mimledim 38 - 2018

Merhabalar Derdimiz Hayat  bloğunun sahibi hazır 2018 yılını bitirdiğimiz şu günlerde çok güzel bir mim başlatmış.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Çocuğunuza Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak

Merhabalar Geçenlerde bir arkadaşımla ajanda ile ilgili konuşuyorduk.

Debbie Macomber - İyi ki Geldin (Blossom Sokağı Serisi - 9)

Merhabalar Debbie Macomber hızına yetişemeyenlere ilave olarak bir adet Beyda bırakıyorum buraya.

Bazı Yazarları Okumayı Neden Bıraktım?

Merhabalar Yazdığı kitapları ayıla bayıla okurken, neden bir insan okuduğu yazarı bırakır? İşte bugün tam da bunu konuşacağız. Çok doluyum çok.