Ana içeriğe atla

Yver Rocher Alışverişim ve Sadakat Kart

Merhabalar

Bu sıra bitmeye yakın olan ürünlerimi yedekliyorum. Bunların en başında da malum banyo ürünleri geliyor. Her gün banyo yapan, duş alan bir aile olunca mecburen şampuan, duş jeli gibi ürünlerinde yedekli olmaları şart.
Bugün sizlere Yver Rocher alışverişimden ve sadakat karttan bahsedeceğim. 

Yver Rocher'ın ilk alışveriş yazısını buradan okuyabilirsiniz. O yazımda sizlere ilk kez üye olduğunuzda verilen bir sadakat karttan da bahsetmiştim. İlk alışveriş gününüzden itibaren ilk bir ay içerisinde geçerli olan bir indirimim vardı. İndirim oranı %30. Ayrıca bu alışverişe ilave olarak bir de hediyeleri vardı. Açıkçası indirimi ve hediyeyi kaçırmak istemedim. Aslında cazip bir indirim oranı olunca mağazayı toplayıp çıkasım vardı ama kozmetik diyetini aklıma getirip sadece ihtiyacım olan saç dökülmesine karşı şampuandan iki tane aldım. Yanına da fotoğrafını görmüş olduğunuz normal saçlar için olan şampuanı hediye ettiler. 

Bana kalırsa kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Saç dökülmesine karşı olan şampuanla ilgili düşüncelerimi ayrıntılı olarak bitenler kısmında yazacağım ancak ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ki harika. Almak isteyenler tereddüt etmesinler.

Sadakat kartta puanlarım birikmeye devam ediyor. Bir sürü puanım oluncaya kadar biriksin bakalım. Bedava alışveriş yazısı yazarım o zamanda size. 

Hepinize bakımlı, bol okumalı ve sağlıklı günler diliyorum.

Ramazan ayı bereketiyle gelsin hepimize. 

Hayırlı iftarlar.

Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.