Ana içeriğe atla

Yeni Yıl Hediyelerimiz

Merhabalar

Yoğunluktan dolayı arada derede kaynayan bir yazıyla sizlerle birlikteyim. Zira yeni yıl geçeli iki ay bitiyor, üstüne neredeyse 2018 yılı gelecek ancak ben yeni yıl hediye yazısını sizlere yazmayı unutmuşum. Bu nedenle de ancak paylaşıyorum. Hadi bakalım oğlumla bana ne hediyeler gelmiş :)))

Çalıştığım şirkette patronun eşinin düzenlediği çok cici bir yılbaşı çekilişi vardı. Birden bire ortaya çıkan bu fikir hoşumuza gitti ve hemen çekilişe başladık. Bana çıkan bir erkekti ve bende kendisine kazak aldım. Bana hediye alacak olan kişi de erkek ve ne alacağını düşünmüş, düşünmüş bulamamış. Hatta eşi de, patronun eşine telefon açıp, kocam bana bunca yıl tek hediye almadı yazıklar olsun demiş. (Tamamen espri amaçlı söylenmiştir.Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim lütfen 😂😂😂) Sonra ben tabii kitap kurdu olunca kitap almaya karar vermişler ancak bu da bir krize neden olmuş. En sonunda dayanamamışlar ve bana alacakları hediyeyi söylemeye karar vermişler. Benden kitap ismi istediler. Saçma sapan okumayacağım bir kitap almak istememişler ki çok mantıklı bir davranış. Tebrikler. Daniel Palmer Akıl Oyunları kitabını merak ediyordum ve bu kitabı istedim. Sağ olsunlar çok güzel bir paket yaptırarak kitabı hediye ettiler. Kitabı okuduğum ilk fırsatta sizlerle paylaşacağım. 

Oğlumun sınıfında ilkokulda aynı sınıfta okuduğu arkadaşları var ve bunlar kendi aralarında yılbaşı çekilişi yapmışlar. Öğrencilerin birbirlerine verecekleri en güzel hediye kitaptır bizce. Hediye olarak biz kitap aldık. Oğluma da hediye olarak kitap geldi. Gülten Dayıoğlu ismini çok duymuştum ama kitaplarını almak nasip olmamıştı. Arkadaşı tarafından bu kitaplar hediye edilince çok sevindik. Yazarın kalemiyle tanışma fırsatına nail olacağız. Oğlumun arkadaşına çok teşekkürler.

Bugünlük bu kadar. Bu sıralar çok fazla yazı paylaşamayabilirim ya da hiç yazı paylaşamayabilirim. Zira bu sıra hastalarımız var ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Anneannem yoğun bakımda. Dualarınızı eksik etmeyin. Doktorlar umudu kesti ama ben Allah'tan umut kesilmez diyorum. Rabbim iki yolundan birini nasip etsin. Keza babaannem de pek iç açıcı durumda değil. Allah herkese önce sağlık versin.

En güzele Rabbime emanetsiniz. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?