Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 8

Merhabalar

Mcdrgnblggr bir mim daveti göndermiş. Çok teşekkür ediyorum kendisine. O zaman hemen sorulara geçelim. Bakalım neler sormuş? Ben ne cevaplar vermişim? Hadi o zaman başlayalım.

1- Sihirli bir değneğin olsa hayatında hangi anı değiştirmek isterdin?

Oğlum sezeryan doğum ile dünyaya geldi. Oysa normal doğum ile dünyaya gelmesini ve o anı yaşamayı çok istedim ama nasip olmadı. Kesinlikle normal doğuma girip, oğlumun o ilk anını, dünyaya merhaba deyişini görmek isterdim. Tabii yanında babası da olsa süper olurdu. 

2- Küçükken büyüyünce ne olmak isterdin? Şu an mesleğin ne?

Buna benzer bir soruyu daha önceki mimlerde yanıtlamıştım. Hep şan okuyup Türk Sanat Musikisi ses sanatçısı olmak istedim. Ama babam izin vermedi. Hoş ona kalsa beni okutmazdı da ama rahmetli amcam nur içinde yatsın elimden tutup beni Ticaret Meslek Lisesine yazdırdı. Muhasebe bölümü okudum ve şu anda da özel bir şirkette muhasebe müdürü olarak çalışıyorum. 20 yıldır da bu mesleği yapıyorum.

3- Burçlara inanır mısın? Burcunun özelliklerini taşıyor musun?

Burçlara inanmam ve burçlara bel bağlayanları da açıkçası anlamıyorum. Neye göre kriter belirleniyor bunu da bilmiyorum. Boğa burcuyum. Arkadaşlarım taşıdığımı söyler ama oturup öyle araştırmadım. Zaten kendi burç özelliklerimi bile bilmezken insanların bir de yükselen burcunu bilip, onun özelliklerini bile bilmesine hayret ediyorum.

Benden bu kadar. Evet sıra sizde. Üç kişiyi mimlemem gerekiyorsa şayet ;


bloglarını mimliyorum ve cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Mimi yapan bloğun cevaplarını buradan okuyabilirsiniz.

Herkese keyifli bir hafta diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları