Ana içeriğe atla

Beyda'nın Kitaplığı 2 Yaşında

Merhabalar

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Dün gibi hatırladığımız şeylerin üstünden bir bakmışsınız yıllar geçmiş. Hepsi birer anı olarak kalmış. 

Söz uçar, yazı kalır diye düşünüp, bloğumdan ilk bugün "Merhaba" dedim sizlere ve bunun üstünden tam 2 yıl geçmiş bile. Oysa daha dün gibiydi yazmaya başladığım. Önceleri sadece kitap yorumlarını unutmadan yazdığım bir blogdu benim nazarımda. Kitaplarımı bir yerde biriktirmekti aslında niyetim ama zamanla aklıma esen her konuda yazdığım, içimi döktüğüm bir mecra oldu. Sonraları takip edenler olmaya ve gün gün çoğalmaya, büyümeye başladık. Yazdığım süre içinde benimle olan, yorum yapan, yap(a)mayan, herkese teşekkürü bir borç bilirim.  Bloğuma gelen herkesin benim için değeri ve yeri ayrıdır. Saygı çerçevesinde herkes ile ayrı şeyler paylaştım. Şükür ki hiç bir zaman kimseyi kırmadım, kırılmadım. 

Ve bugün benim bu kadar olacağını düşünmediğim ikinci bir dünyada, ikinci bir ailem var. Her yeni tanıdığım blog sahibi benim için yeni bir dünya demek. Yeni bir bakış açısı, yeni bir yürek demek.

Benim yazılarımı değer verip okuyan, yanımda olan herkese yeniden kocaman teşekkürler. Hep beraber nice seneler geçirelim inşallah.

Hepinizi seviyorum. Hoşça kalın.

Beyda'nın Kitaplığı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?