Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 4

Merhabalar
Mimlenme yazılarıma devam ediyorum. Herkese çok teşekkürler. Bakalım neler sorulmuş ben ne cevaplar vermişim? Hadi o zaman başlayalım.

1- Kendini nasıl bir blogger olarak görüyorsun?

Blog dünyasına gireli iki sene oluyor. Başlangıca göre kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ama hiç bir zaman ben oldum demedim. Öğrenme konusunda her zaman kendime bir şeyler katmam gerektiğini düşünürüm. Bu yüzden kendime acemi (çaylak) bir blogger diyebilirim. 

2- Bloggerda yapacaklarının ne kadarını yapabildin? Aklında neler var bahseder misin?

Bloğum herkesin bildiği üzere bir kitap bloğu. Okuduğum kitapların yorumlarını, yeni çıkan kitapların tanıtımlarını paylaşarak başladım. Daha sonrasında kitap fuarları başta olmak üzere fuar duyurularına da başladım. Bloğumun asıl konusu halen kitaplar olmakla beraber kendimce kullandığım kozmetik ürünlerine ait yorumları paylaştığım makyaj-bakım kategorisini de açtım. Fakat burada bana göre eksik kalan, beni daha çok yansıtacağını düşündüğüm seyahat kategorisini henüz açamadım. Gezmeyi çok seven bir aileyiz. Gittiğimiz yerleri sizlerle de paylaşmak istiyorum. Ancak zamansızlıktan henüz fotoğrafları toparlayıp gezdiğimiz yerlerin anlatımlarını yapamadım. Umarım kısa zaman sonra seyahat kategorisiyle de sizlerle olacağım. 

3- Yazılarının arasında en başarılı gördüğün ve bunu da okumalılar dediğin iki yazın?

Malum bloğum kitap yorumları ağırlıklı. Bu nedenle şu kitap yorumunu okuyun ya da şu kozmetik ürünü hakkında şunu düşünüyorum bunu okuyun diyebileceğim bir yazım yok. Ancak geçen hafta Türkiye'nin içini sızlatan küçük Irmak'ın başına gelen olaydan sonra (Yavruma Allah'tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum) Çocuk Bedenime Dokunma isimli bir yazı yazdım. Anne-babaların ve aslında tüm insanların bilinçlenmesine yönelik bu çocuk istismarı ile ilgili yazımı herkesin okumasını, çevresindeki herkesle de paylaşmasını diliyorum. Umarım bu yavrunun başına gelenler son olur ve tüm herkes bu olaydan sonra üstüne düşün görevi yerine getirir.

Bende aşağıdaki blogger arkadaşlarımı mimledim. Cevap verirlerse memnun olurum. Herkesi mimlemiyorum diğer blogger arkadaşlara da kalsın.  Hepinize bol okumalı günler diliyorum.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları