Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 4

Merhabalar

Yaz aylarını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde tatilde kullanmış olduğum sizlere de tavsiye etmek istediğim güneş kremlerimden bahsetmek istiyorum.

Nivea Sun Kids Hassas Koruma Sprey 50+ Faktör 200ml. Güneş kremi her ne kadar çocuklar için olsa da tüm hassas cilde sahip olanlar için önerimdir. Zira ben, eşim ve oğlum teleme peyniri gibi cilde sahip olduğumuzdan tatil sonuna kadar 50+ faktör güneş kremi olmadan maalesef güneşe çıkamıyoruz. Özellikle benim cildim daha aşağı faktör kullandığım zaman direkt olarak 1.derece yanık oluyor. İçleri su topluyor.

Nivea'nın hassas ciltler için olan Kids güneş kremi sprey şeklinde olduğundan israfı önlüyor. Kullanımı kolay. Çok katı değil. 200 ml. olması da sizlere hemen hemen tatil süresince yetecek seviyede olmasını sağlıyor. Bize Avon'un güneş kremiyle birlikte yetti. (Ancak yine de yedeksiz tatile çıkmayın. Zira tatil bölgelerinde güneş kremleri neredeyse iki katı fiyatına satılıyor.) Dibinde az bir miktar kaldı. Nasipse kurban bayramında da tatile gideceğimizden ürünü atmadım. Kalanını da o zaman kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünü her sene kullanıyorum. Sadece normal 50+ olanını kullanmıştım. Hassas ciltler için olanını ise daha çok sevdim. Ekstra koruma sağlıyor. Ürünün alışveriş yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

 Avon Kids Vitaminli Güneş Kremi SPF50 ise Nivea Güneş kremine göre daha kıvamlı. Bu nedenle ilk günlerde hem oğluma hem de kendimize bu kremi kullandım. Çünkü oğlum sürekli olarak havuz, deniz arasında mekik dokuyan ve güneş kremi sürdürmekten nefret eden bir çocuk. Bu nedenle kalın bir tabaka halinde oğlumun cildine uyguladım. Daha uzun süre ciltte kalmış oldu. 75 ml. olması da bize göre dezavantaj. Çünkü bu üründen 3 kişilik bir aile yaklaşık olarak 3 tüp rahat bitirir. (4.'yü bile zorlayabilir) Ürünün koruması gayet güzel. 

Hepinize bol tatilli, bol okumalı ve bakımlı günler dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?