Ana içeriğe atla

29.07.2016 Kitap Yurdu Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar

Bu sıralar kitap alışverişlerine sarmış durumdayım. Fakat eşim tarafından kapı önlerine konmam an meselesi. Her alışveriş sonrasında ne kadar fark ettirmeden kitapları raflara yerleştirmeye çaba göstersem de maalesef mümkün olmuyor. Her seferinde yakalanıp imalı bakışlara maruz kalıyorum. 

Gelelim kitap yurdu sitesinden neler aldığıma. Kitap yurdu sitesinde ekstra %5 indirimin olduğundan her ay düzenli sipariş veriyorum. Hem indirim hakkım ölmüyor hem de istediğim kitaplar tükenmeden raflarımdaki yerlerini alıyor.


Ayşegül Çiçekoğlu'nun İntikam ve Sen Benim Kaderimsin kitaplarını wattpad ortamında okumuş ve çok beğenmiştim. Kağıt kokusuyla buluşmuş halini yeniden okumak ve kitaplığıma eklemek adına sipariş verdim ancak Sen Benim Kaderimsin kitabı maalesef hiçbir yerde yok. Eskişehir'i talan etmeme rağmen hiç bir yerde bulamadım. Son umut birkaç yere daha bakıyorum. Şayet oralarda da bulamazsam maalesef yazarın bu kitabı eksik kalacak. İntikam kitabını da yeniden okuyup yorumlarımı yazacağım. Ayşegül Çiçekoğlu kitap yorumlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.


Işıl'ca ile tanışmam Bir Türk Masalı serisinin Duygu kitabına dayanır ki, yazarın kalemini çok sevdiğimden tüm çıkardığı kitaplarını aldım. Sadece Köle kitabını henüz okuyamadım. Diğer kitaplarını okuyup bloğumda yorumladım. Aşağıdaki linklerden kitap yorumlarımı okuyabilirsiniz. Kan ve Aşk kitap yorumumda en kısa zamanda sizlerle bulaşacak.


Kristin Hannah aile ve dostluk üzerine çok güzel kitaplar yazan favori yazarlarımdan. Gümüş Gözyaşları dışında tüm kitaplarını almıştım. Okuduğum kitaplarının yorumlarını da aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz.


Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piyasalarda Bugün: 22 Ocak 2025

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Közlenmiş Kapya Biber Çekirdeği Nasıl Çıkar?

Taner Şener Kimdir?

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Funda Arar - Rum Havası

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sipahioğlu - Fırtınaya Vurgun

Merhabalar Bayram tatilinde ne okusam diye raflarda dolanırken gözüme ilişince alıp okumaya başladığım kitaptır Fırtınaya Vurgun.

Sibel Köse Röportajı

Merhabalar Yeni haftaya yeni umutlarla merhaba dediysek, yeni bir kalemi tanımaya da "merhaba" diyelim o zaman.