Ana içeriğe atla

29.07.2016 Kitap Yurdu Kitap Alışverişlerim 1


Merhabalar

Geçen gün bilgisayar başında kitaplara bakıyordum. Oğlum yanıma geldi ve "Anne bana kitap alır mısın?" dedi. Okumayı seven ve okumaya aşık biri olarak (ki bildiğiniz gibi oğlum da okuma hastası) bu söz çok hoşuma gitti. Oğluma "tamam" dedim ve çocuk kitaplarına bakmaya başladık.
Oğlum artık büyümeye başladığından masalsı hikayeler onu pek açmıyor. Daha kalın ve daha sürükleyici, macera içeren kitaplardan hoşlanmaya başladı. Hatta eski kitaplarına kıyabilirse çocuk kitabı olduğundan verecek ama kimselere vermeye de kıyamıyor. 

Kitaplar arasında gezerken tatil kelimesi çok dikkatini çekmiş olacak ki İki Yıl Okul Tatili kitabının arka kapak yazısını okumamı istedi. Okuduktan sonra beğendiğini ve bu kitabı istediğini söyledi. Bir kitap daha seçebileceğini söylediğimde sanırım kapağından etkilendi Kardaki Pati izlerini istedi. Bu iki kitabı sepete ekledikten sonra alışverişimi tamamladım mı? Tabii ki hayır. Bu ay öyle bir kitap alışverişi yaptım ki sanırım evden bu sefer kovulacağım. Kitap Yurdu alışverişinin ikinci kısmını sizlere bir sonraki yazımda anlatacağım. 

Kitap siparişlerimin geldiği gün oğluma kitaplarını verdim ve Jules Verne İki Yıl Okul Tatili kitabını okumaya başladı. Kitabın eğlenceli ilerlediğini söylüyor. Okuyup göreceğiz.

Hepinize Keyifli Okumalar Dilerim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman