Ana içeriğe atla

29.07.2016 Kitap Yurdu Kitap Alışverişlerim 1


Merhabalar

Geçen gün bilgisayar başında kitaplara bakıyordum. Oğlum yanıma geldi ve "Anne bana kitap alır mısın?" dedi. Okumayı seven ve okumaya aşık biri olarak (ki bildiğiniz gibi oğlum da okuma hastası) bu söz çok hoşuma gitti. Oğluma "tamam" dedim ve çocuk kitaplarına bakmaya başladık.
Oğlum artık büyümeye başladığından masalsı hikayeler onu pek açmıyor. Daha kalın ve daha sürükleyici, macera içeren kitaplardan hoşlanmaya başladı. Hatta eski kitaplarına kıyabilirse çocuk kitabı olduğundan verecek ama kimselere vermeye de kıyamıyor. 

Kitaplar arasında gezerken tatil kelimesi çok dikkatini çekmiş olacak ki İki Yıl Okul Tatili kitabının arka kapak yazısını okumamı istedi. Okuduktan sonra beğendiğini ve bu kitabı istediğini söyledi. Bir kitap daha seçebileceğini söylediğimde sanırım kapağından etkilendi Kardaki Pati izlerini istedi. Bu iki kitabı sepete ekledikten sonra alışverişimi tamamladım mı? Tabii ki hayır. Bu ay öyle bir kitap alışverişi yaptım ki sanırım evden bu sefer kovulacağım. Kitap Yurdu alışverişinin ikinci kısmını sizlere bir sonraki yazımda anlatacağım. 

Kitap siparişlerimin geldiği gün oğluma kitaplarını verdim ve Jules Verne İki Yıl Okul Tatili kitabını okumaya başladı. Kitabın eğlenceli ilerlediğini söylüyor. Okuyup göreceğiz.

Hepinize Keyifli Okumalar Dilerim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Semanur Perim - Atatürk Çocukları

 

Batman Tüm Okullar Listesi

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Fionnuala Kearney - Saklı Hayatlar Kitap Tanıtımı

Ömür Göksel Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.