Ana içeriğe atla

07.08.2016 Simge Kozmetik Alışverişlerim

Merhabalar

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Sabah yeğenlerim, eşim ve oğlumla birlikte at çiftliğinde doğayla iç içe bir kahvaltıdan sonra çarşıda vakit geçirmeye karar verdik. Merak etmeyin tabii ki de eşim bizimle birlikte gelmedi. Klasik erkek modeli. Çarşıyı, alışverişi sevmez. Bende farklı ve model koca versiyonu yok yani. Standart.

Kullanmakta olduğum şampuan, saç kremi ve yıkama sonrası bakım spreyleri azalmış olduğundan hali hazırda yeğenlerim de yanımdayken kendimizi kozmetik mağazalarına atmaya karar verdik.

Bir çok mağaza da normalde kullandığım ürünlerde pek bir indirim söz konusu değildi. Yolumuzun üstünde simge kozmetik mağazası vardı. Bir de oradaki indirimli ürünlere bakalım diye girdiğimizde Hunca Care markasının Bıttım & Çörek Otu ve Defne & Sarımsaklı 700 ml. şampuanlarının 12,99.-TL'den bir alana bir bedava olduğunu gördük. Yeğenim bu ürünü kullandığını ve çok memnun olduklarını söyledi. Daha önceden bir arkadaşımdan da bu ürünlerin saçlara çok iyi geldiğini, çabuk uzamasına yardımcı olduğunu duymuştum. Hatta arkadaşım denemem konusunda defalarca ısrar etmişti. Ürünleri denemek adına iki farklı şampuan türünden birer tane aldım.



Hunca Care saç kremleri de aynı şekilde bir alana bir bedava 12,99.-TL'den satıştaydı. Sadece Defne&Sarımsaklı vardı. İkisini de bu üründen aldım. 


Yıkama sonrası bakım spreylerinden vazgeçemiyorum. Daha önce raflarda gördüğüm Schwarzkopf Gliss çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için serumu denemek istiyordum. İndirimli fiyatı 12,50.-TL idi. Bir kaç arkadaşım kullanmış ve memnun kalmışlar. Bilmeyenler için söyleyeyim saçlarımda boya işlemi olduğundan ve her gün yıkadığımdam bu tür ürünler kullanmazsam saçlarım daha da fazla kuruyup, tülerik ve kötü bir görünüme bürünüyor. Üstelik Eskişehir'in klorlu sularını da hesaba katarsak kullanmamak zaten pek mümkün değil.

Mucizevi denilen ürünün vaatleri arasında yoğun beslenme,saç yüzeyinde onarım, saç kırılmalarında yüksek oranda azalma, mükemmel parlaklık ve hissedilen esneklik var. Umarım bu vaatlerin hepsini yerine getiriyordur zira belime yaklaşmaya başlayan saçlarımı uzun zamandır kestirmeden bakım ürünleri ile onarmayı başarmış durumdayım. Bakalım bu ürün desteklemeye yardımcı olabilecek mi?


Arko Nem Günlük Bakım el kremlerinde %50 indirim vardı. Uzun zamandır çantamda bulunması için küçük boy el kremi almak niyetindeydim. Arko'nun klasik kokusunu da çocukluğumdan beri çok severim. Soft kremin kokusu da klasik kokusuna çok benziyor. Bu kremin yoğurt böğürtlenli olanını yeğenim aldı. İlerleyen zamanlarda bu kremi de deneyebilirim. Fiyatı 3,49.-TL

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler dilerim.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Borsada Short Pozisyon

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz