Ana içeriğe atla

05.08.2016 D&R Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar

Malum daha önce D&R kitap sitesinden yaptığım alışverişi buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Fakat bu paylaşmış olduğum kitaplar arasında eksik kitabım vardı ve gelip gelmeyeceği belli değildi.

Ayşegül Çiçekoğlu Sen Benim Kaderimsin kitabını birçok kitap sitesinden araştırma yaptım ve maalesef bu kitap hiç bir sitede satışta değildi. Son olarak D&R alışverişime de eklemiştim ve açıkçası geleceğine dair umudum yoktu. Çünkü uzun zaman olmuştu ve siteye o kadar mesaj atmama rağmen kitabın sevkiyatıyla yada stok durumu ile ilgili de cevap vermemişlerdi. 

Cumartesi günü kargom gelmiş ancak cumartesi günleri çalışmadığım için pazartesi sabah masamda bulduğum koli ile haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım. Kalemini çok sevdiğim Ayşegül ablamın son kalan kitabını da kitaplığıma ekledim ve şu ana kadar basılı kitaplarının hepsi mevcut. 

Önümüzdeki ay çıkacak Affet isimli kitabını dört gözle bekliyorum. Emir-Melek ve Emre-İlknur hikayesinin devamını okumak için sabırsızlanıyorum. Umarım en kısa zamanda kitap kokusuyla buluşmuş hali raflarda yerini alır. 

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Rabia Çetin, Beyza Neşe Akkuş - Dedoş'tan Öğrendiklerim

 

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.