Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 2

Merhabalar

Evim çöpe eve dönüşmek üzere ama vakitsizlikten bir türlü fotoğraflarını çekip biten ürünleri atamadım. Fakat bir yerden başlamak gerekiyor diye düşünerek biten ve çöpe giden ürünlerin fotoğraflarını çekerek bloğuma koymaya başlıyorum. Yoksa ev hakikaten belediye istilasına uğrayacak. (Tabii önce eşimin hışmına uğramazsam) 


Loreal 2'li İksir Bakım Komple Onarıcı durulanmayan saç kremini tatile gitmeden önce almıştım. Saçlarım boyalı olduğundan dolayı mutlaka durulanmayan saç spreyi ya da kremi kullanmam gerekiyor. Mağaza görevlisinin tavsiye etmiş olduğu ürünü ise çok beğendim. Özellikle set halinde kullanıldığında saçlarımdaki etkisi süperdi. Tatilde saçlar malum çok yıpranıyor. Sürekli deniz, havuz ve duş derken saç resmen kuruyor. Fakat bu ürünü şampuan ve saç kremi ile birlikte kullandıktan sonra saçlarımın mat ve tülerik görünümü ortadan kalktı. 



Ürünün vaatleri arasında kolay taranma, yıpranmış saç uçlarını onarma, saçlara parlaklık kazandırma ve dış etkenlerden koruma var. Bana göre bunların hepsini yerine getirdi. Saçlarım normalde tatilden döndükten sonra aşırı kuru olurdu. Fakat böyle bir etki olmadı. Memnun kaldım. Yeniden alacağım.


Bargello'nun parfümlerine bayılıyorum. Yazın tercihim ise 154 numara. Lacost Classic. Kokusu her tene gidebilecek türden. İnsanın içini rahatlatan bir kokusu var.


Yazın kullandığım ürünlerden bir diğeri de Nivea Fresh Natural. Kokusu bildiğiniz Nivea kokusu. Daha hafif parfüm tercih ettiğimde bu parfümü kullanıyorum. Nivea'nın kokusunu zaten çocukluğumdan beri severim. Bu parfümde vazgeçemediklerim arasında.


Avon Süper Shock Maskaranın fırçasını çok seviyorum. Kirpikleri tek tek ayırarak doğal bir görünüm veriyor. Aynı zamanda da uzatıyor. Tek olumsuz yönü ise çok çabuk bitmesi. Loreal Maskaraları en az 4-5 ayda biterken, bu en fazla 2 ay gidiyor. Bu nedenle tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Mehsa - Mıh 1: Kör Talih

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Kimberley Freeman - Esir Vadiler Şarkısı Kitap Tanıtımı

Kalbin sol anahtarı suskun melodilerde gizlidir…

2.Eskişehir Kitap Fuarı İthaki - Yabancı - Müptela - Ganj - Komik Şeyler (Obje Art) ve Aylak Adam Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz. Bugünkü duraklarımızda yine güzel kitaplar var. Hadi gezelim.

Öznur Türk Özöncel - Macera Haritası / Üç Kafadar

 

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Fatih Murat Arsal - Kader Çarpışması

 

Arzu Altun - Ben Galiba Yine Sensedim

 

Ülkü Beşgül Kimdir?