Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 2

Merhabalar

Evim çöpe eve dönüşmek üzere ama vakitsizlikten bir türlü fotoğraflarını çekip biten ürünleri atamadım. Fakat bir yerden başlamak gerekiyor diye düşünerek biten ve çöpe giden ürünlerin fotoğraflarını çekerek bloğuma koymaya başlıyorum. Yoksa ev hakikaten belediye istilasına uğrayacak. (Tabii önce eşimin hışmına uğramazsam) 


Loreal 2'li İksir Bakım Komple Onarıcı durulanmayan saç kremini tatile gitmeden önce almıştım. Saçlarım boyalı olduğundan dolayı mutlaka durulanmayan saç spreyi ya da kremi kullanmam gerekiyor. Mağaza görevlisinin tavsiye etmiş olduğu ürünü ise çok beğendim. Özellikle set halinde kullanıldığında saçlarımdaki etkisi süperdi. Tatilde saçlar malum çok yıpranıyor. Sürekli deniz, havuz ve duş derken saç resmen kuruyor. Fakat bu ürünü şampuan ve saç kremi ile birlikte kullandıktan sonra saçlarımın mat ve tülerik görünümü ortadan kalktı. 



Ürünün vaatleri arasında kolay taranma, yıpranmış saç uçlarını onarma, saçlara parlaklık kazandırma ve dış etkenlerden koruma var. Bana göre bunların hepsini yerine getirdi. Saçlarım normalde tatilden döndükten sonra aşırı kuru olurdu. Fakat böyle bir etki olmadı. Memnun kaldım. Yeniden alacağım.


Bargello'nun parfümlerine bayılıyorum. Yazın tercihim ise 154 numara. Lacost Classic. Kokusu her tene gidebilecek türden. İnsanın içini rahatlatan bir kokusu var.


Yazın kullandığım ürünlerden bir diğeri de Nivea Fresh Natural. Kokusu bildiğiniz Nivea kokusu. Daha hafif parfüm tercih ettiğimde bu parfümü kullanıyorum. Nivea'nın kokusunu zaten çocukluğumdan beri severim. Bu parfümde vazgeçemediklerim arasında.


Avon Süper Shock Maskaranın fırçasını çok seviyorum. Kirpikleri tek tek ayırarak doğal bir görünüm veriyor. Aynı zamanda da uzatıyor. Tek olumsuz yönü ise çok çabuk bitmesi. Loreal Maskaraları en az 4-5 ayda biterken, bu en fazla 2 ay gidiyor. Bu nedenle tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Zeynep Kutsal - Bilmeceler Gezegeni

 

Eşref Vakti Kimdir?

 

Peyniraltı Edebiyatı Dergisi

  Merhabalar Peyniraltı Edebiyatı Dergisi kitap alışverişim sırasında hediye olarak gönderilen bir dergiydi. Benim gibi meraklı olabilecek kişiler için dergi içeriğini ve yayımlanan bir kaç şiiri paylaşıyorum. 

Ankara Nöbetçi Eczaneler 09.07.2025

Erol Köker Kimdir?