Ana içeriğe atla

Sandi Lynn - Daima Sen


Merhabalar

Sandi Lynn Daima Aşk kitabını okumuş ve Ellery'nin gözünden kitabı değerlendirmiştim. Ellery'nin bakış açısından kitap gayet akıcıydı ki yazar ilgi çekmeyi başarabilmişti.


Peki ya Conner Black gözünden kitap nasıldı? Conner Black gözüyle kitabı okumak güzeldi. En azından kadın ve erkek gözüyle kitap çıkaran çoğu yazarın yaptığı hatalar yapılmamıştı. Genellikle ilk çıkan kitaplar kadın bakış açısından yazılmakta ve erkek tarafından düşünülerek yazılanlarda çuvallama kaçınılmaz olmakta. Bir kadın olarak erkeğin hislerini yazmak gerçekten zor ve bir o kadar da dengeleri korumak gerek. Bu açıdan bakıldığında yazar kitabı güzel işlemiş. Kitap sırası şaşmadan, abartıya da kaçmadan okuyucuya keyifli zaman geçirtiyor. Fakat bu çift bakış açılı kitaplarda sevmediğim tek taraf ilk kitabı okuduğumdan dolayı, kitabın sonunu biliyorum ve her ne kadar karşı taraf gözüyle okusam da bazı yerlerde sıkılıyorum. 

Sandi Lynn Daima Sen kitabının serinin son kitabı olduğunu düşünmeyin zira bende öyle düşünüyordum fakat yanılmışım. Kitabın sonu  DEVAM EDECEK... yazısıyla son buluyor ve biraz araştırma yaptığımda meğer yazarın bu serisi ile ilgili 4 kitabı varmış. 3.ve 4. kitaplarda Ellery ve Conner Black çiftimizin çocuklarına aitmiş. Sanırım yazar kahramanlarını çok fazla sevmiş ve 7 sülalesini yazacak gibi duruyor. 

Daima Aşk yorumumu okumak isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.
Keyifli Okumalar Dilerim.

http://beydaninkitapligi.blogspot.com.tr/2015/03/sandi-lynn-daima-ask.html#more


Tanıtım Bülteninden


Connor Black'in hayatı şirketi ile bir çok kadını kendi amaçları için kullanmasından ibaretti. Onun için aşk, ilişki veya masalsı bir son hiçbir zaman mümkün olmayacaktı. Başına gelen bir trajedi yüzünden duygusal olarak hissiz ve yaralı olan Connor Black bir daha bir şey hissetmeyeceğine veya bir kadına aşık olmayacağına yemin etmişti. Tabii, bu ancak Ellery Lane hayatına kazara girip tamamen değiştirene kadar geçerliydi. Daha önce hissetmediği duyguları ve hisleri hissetmeye başlayan Connor kendini onun dünyasına çekilirken bulmuştu.


Connor ve Ellery'nin aşklarının, cesaretlerinin ve güçlerinin test edildiği maceraya şahit oldunuz. Daima Aşk'ta hayatlarının bir araya geldiğini gördünüz. Şimdi maceraya Daima Sen ile Connor'ın gözünden bakma zamanı geldi

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 351

Elf Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?