Ana içeriğe atla

Güneş Demirel - Seni Severken Kitap Tanıtımı


Merhabalar

04.03.2016 tarihinde raflarla buluşacak çok sevimli görünen bir kitapla karşınızdayım. Güneş Demirel ve Seni Severken.
Güneş Demirel'in yazmış olduğu kitaplarını henüz okuma şansım olamadı. Kitaplığımda Katran Karası ve Aşk Kanatları kitapları mevcut ancak elimde bulunan kitaplarına maalesef sıra gelemedi. Bu arada soranlar için belirteyim kitaplığımda 300 kitaptan fazla basılı, 2000 kitaptan fazla da e-kitap mevcut. Bu kadar kitap içerisinde de sıra gelmemesi normal sanırım. Ancak okuyan kişilerden kitaplarının ve kaleminin güzel olduğunu biliyorum. İki gün sonra raflarda yerini alacak bu kitabın kapağı araştırma yaparken ilgimi çekti ve kitabın kime ait olduğuna baktığımda da tanıdık bir isimle karşılaştım. Konusu bilindik gibi duruyor ama yazım açısından farklılık varsa belki bizi şaşırtacak şeyler okuyabiliriz. 

Güneş Demirel'in en kısa zamanda kitaplarından birini okuyarak bloğumda paylaşmayı umuyorum. Belki bu kitap Seni Severken olur. Kim bilir.  Kitap ön siparişe açılmış durumda. 

Hepinize Keyifli Okumalar Diliyorum.

Tanıtım Bülteninden


Karşılıksız Bir Aşka Ömrünüzü Adayabilir Misiniz?


Deniz, kendini bildiğinden beri âşıktı Ateş’e. Tüm geçmişini dolduran ve geleceğin bile silemeyeceği bir aşka emanet etmişti kalbini. Onun için nefes almak demek, Ateş demekti. Ne yıllar vazgeçirebilmişti onu sevdasından, ne de sevdiği adamın başkasına ait olduğunu bilmek… Her geçen gün umudunu yitirse de, kalbinin pusulası hep Ateş’i gösteriyordu. Peki, vazgeçmemek, çok istemek yeter miydi hayallerin gerçek olmasına?
Ateş, mükemmel bir yaşama sahip olduğunu düşünürken yanılmıştı. Hiç beklemediği bir anda hayatının yönü değişmiş, bir yaprak gibi savrulmuştu. Kendine yeni bir düzen kurmaya çalışırken, içinde yanan ve yandıkça daha da büyüyen nefret duygusuyla baş edebilecek miydi?
Kalbinize dokunacak bir aşk hikâyesi okumaya hazır mısınız?


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 480

Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan