Ana içeriğe atla

Agatha Christie - Pembe Evdeki Ölü Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Polisiye roman okumayı sevenler, özellikle polisiye kitap yazarlarını takip edenler Agatha Christie'nin polisiye romanının ağa babası olduğunu bilirler. Sizlere çok güzel bir haberle geldim. Agatha Christie bugün raflara yeni bir kitabını daha ekledi. Pembe Evdeki Ölü.


Polisiye yazmak herkesin harcı değildir. Aşk romanına hiç benzemez. Zira kurgu ve detaylar, okuyucuya falso vermeden sonuna getirmek gerçekten başarı , zeka ve bilgi gerektirir. Okuyucuyu ters köşeye getirmek ise her baba yiğidin harcı değildir fakat konu Agatha Christie ise kesinlikle okunması gerekir. 

Agatha Christie okuyanlar için yepyeni bir heyecan. Okumayanlar ise çok şeyler kaçırırlar zira yazar gerçekten yazıyor. Pembe Evdeki Ölü' de eminim diğer kitaplarından aşağı kalmamıştır. Kısa zamanda blogumda sizlere yorumlamak dileğiyle.

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden


Tommy ve Tuppence, huzur evinde kalan teyzelerini ziyaret ettiklerinde yaşlı kadınların oradaki doktorlardan kuşkulanmalarını ve bazı tersliklerden bahsetmelerini önemsemezler, ne de olsa teyzeleri huysuz ihtiyarın tekidir. 


Ancak Bayan Lockett “zehirli mantar çorbası”ndan ve Bayan Lancaster “şöminenin arkasında gizlenen cesetler”den söz ettiğinde Tommy ve Tuppence, kendilerini tüyler ürpertici bir maceranın içinde bulurlar ve bu macera her ikisini de ölümün eşiğine getirir... 


“Uzun zamandır okuduğum en ürkütücü ve gizemli Agatha Christie romanı.” Sunday Express

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 272

Alton Kitaplar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Turgut Ülgezer Röportajı

Merhabalar Her hafta sizleri yeni kalemlerle, yeni yüreklerle buluşturmaya devam ediyorum.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca