Ana içeriğe atla

Agatha Christie - Pembe Evdeki Ölü Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Polisiye roman okumayı sevenler, özellikle polisiye kitap yazarlarını takip edenler Agatha Christie'nin polisiye romanının ağa babası olduğunu bilirler. Sizlere çok güzel bir haberle geldim. Agatha Christie bugün raflara yeni bir kitabını daha ekledi. Pembe Evdeki Ölü.


Polisiye yazmak herkesin harcı değildir. Aşk romanına hiç benzemez. Zira kurgu ve detaylar, okuyucuya falso vermeden sonuna getirmek gerçekten başarı , zeka ve bilgi gerektirir. Okuyucuyu ters köşeye getirmek ise her baba yiğidin harcı değildir fakat konu Agatha Christie ise kesinlikle okunması gerekir. 

Agatha Christie okuyanlar için yepyeni bir heyecan. Okumayanlar ise çok şeyler kaçırırlar zira yazar gerçekten yazıyor. Pembe Evdeki Ölü' de eminim diğer kitaplarından aşağı kalmamıştır. Kısa zamanda blogumda sizlere yorumlamak dileğiyle.

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden


Tommy ve Tuppence, huzur evinde kalan teyzelerini ziyaret ettiklerinde yaşlı kadınların oradaki doktorlardan kuşkulanmalarını ve bazı tersliklerden bahsetmelerini önemsemezler, ne de olsa teyzeleri huysuz ihtiyarın tekidir. 


Ancak Bayan Lockett “zehirli mantar çorbası”ndan ve Bayan Lancaster “şöminenin arkasında gizlenen cesetler”den söz ettiğinde Tommy ve Tuppence, kendilerini tüyler ürpertici bir maceranın içinde bulurlar ve bu macera her ikisini de ölümün eşiğine getirir... 


“Uzun zamandır okuduğum en ürkütücü ve gizemli Agatha Christie romanı.” Sunday Express

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 272

Alton Kitaplar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan