Ana içeriğe atla

Agatha Christie - Pembe Evdeki Ölü Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Polisiye roman okumayı sevenler, özellikle polisiye kitap yazarlarını takip edenler Agatha Christie'nin polisiye romanının ağa babası olduğunu bilirler. Sizlere çok güzel bir haberle geldim. Agatha Christie bugün raflara yeni bir kitabını daha ekledi. Pembe Evdeki Ölü.


Polisiye yazmak herkesin harcı değildir. Aşk romanına hiç benzemez. Zira kurgu ve detaylar, okuyucuya falso vermeden sonuna getirmek gerçekten başarı , zeka ve bilgi gerektirir. Okuyucuyu ters köşeye getirmek ise her baba yiğidin harcı değildir fakat konu Agatha Christie ise kesinlikle okunması gerekir. 

Agatha Christie okuyanlar için yepyeni bir heyecan. Okumayanlar ise çok şeyler kaçırırlar zira yazar gerçekten yazıyor. Pembe Evdeki Ölü' de eminim diğer kitaplarından aşağı kalmamıştır. Kısa zamanda blogumda sizlere yorumlamak dileğiyle.

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden


Tommy ve Tuppence, huzur evinde kalan teyzelerini ziyaret ettiklerinde yaşlı kadınların oradaki doktorlardan kuşkulanmalarını ve bazı tersliklerden bahsetmelerini önemsemezler, ne de olsa teyzeleri huysuz ihtiyarın tekidir. 


Ancak Bayan Lockett “zehirli mantar çorbası”ndan ve Bayan Lancaster “şöminenin arkasında gizlenen cesetler”den söz ettiğinde Tommy ve Tuppence, kendilerini tüyler ürpertici bir maceranın içinde bulurlar ve bu macera her ikisini de ölümün eşiğine getirir... 


“Uzun zamandır okuduğum en ürkütücü ve gizemli Agatha Christie romanı.” Sunday Express

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 272

Alton Kitaplar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Kapı Önü Dedikoduları - İçindeki Fesatlıktan Kurtul

  Merhabalar Bayan X her defasında kendini aşamaz dediğim noktada kendisini aşmayı başarıyor ve level atlayarak devam ediyor.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar Hadi bugün şu sevgililer zırvalığını biraz açalım. Geçen seneki sevgililer gününde yazdığım yazıda bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler vardı. Hadi bu sevgililer gününde de onları konuşalım. Geçen sene yazdığım yazıma da  buradan  ulaşabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar İki sene önce 14 Şubat ile ilgili duygu ve düşüncelerimi belirtmiştim.

Fırın Muhallebi

Merhabalar Malum bizim ev halkı tatlı konusunda doyumsuz.

2019 Eylül Ayında Okuduklarım

Merhabalar "Bir insan kendisine nasıl beyin göçü yaşatabilir?" sorusunun bir sonucu olarak bu ay sadece tek bir yazar okudum.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Melek Öztürk - Münzevi Mısralar İskelesi