Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra


Merhabalar

Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.
İntikam soğuk yenen bir yemek deseler de, Natalia için buzdan farkı yoktur. Babası ölmüş ve bu adam onun babasının ölümüne neden olmuştur. Artık hayat onun için kolay olmayacaktır. Kimsesiz biri olarak kiminle kalacaktır. Fakat Natalia'nin bilmediği bir şey daha varsa Tamer denen adamın velayetindedir ve mecburen onunla Türkiye'ye gitmesi gerekmektedir.

Kendini tanımadığı bir adamın yanında Yunanistan'dan Türkiye'ye yolculuk yaparken bulduğunda istediği tek şey intikam intikam intikamdır. Aklını ve hayatını bu duyguya adamıştır. Babasının ölümüne neden olan bu adamı mahvedecektir.

Tamer ise genç,zengin ve karizmatik bir iş adamıdır. Natalia'nin velayetinin ona verildiğini öğrendikten sonra yapacağı bir şey kalmamış ve Natalia'de alarak Türkiye'ye dönmüştür. Artık bundan sonrasında bir de çocuk yaşta denebilecek birine göz kulak olması lazımdır.

Türkiye'ye döndüklerinde soluğu Tamer'in İzmir'deki evinde alırlar. Natalia için artık hayat resmen bir kabustur. Yunanistan'daki hayatını bırakıp bilmediği tanımadığı insanların yanına üstelik de bir düşmanının himayesine gelmiştir.

Zaman ilerledikçe Natalia Tamer'e olan düşmanlığını siler daha doğrusu Tamer'in öyle hissetmesini sağlar. İntikam duyguları o kadar yoğundur ki Natalia Tamer'i kendine aşık ederek intikam almak düşüncesindedir. 

Nihayetinde Tamer'i elde eder. Tamer ona kendisini sevdiğini söylediği Natalia'nin doğum gününde Natalia de onu sevmediği söyler. Tamer'in dünyası başına yıkılır. Oysa ki Natalia'nin de kendisini sevdiğine inanmıştır. Natalia tüm planını uygulamış ve babasının intikamını almıştır. Artık Tamer aşk acısı çeken biridir. Üstelik bununla da kalmaz ve reşit olduğu için memleketi Yunanistan'a döneceğini söyler ve gider.

Fakat Natalia'nin içi neden soğumamıştır? Neden acı çekmesi gereken Tamer olması gerekirken Natalia'nin yüreği acılar içinde kıvranmaktadır? Doğan'ın onu Yunanistan'a götürdüğü sırada Natalia çok kötü durumdadır. Üstelik Tamer'e açıklayamadığı bir de bebeği olacaktır.

Yine bir FMArsal klasiği. Natalia ve Tamer'i de diğerleri gibi çok seveceğinizden eminim. Fatih Hocam yine kalemini konuşturmuş. Bu kitapta Tahir, ve Doğan'ı da okuyacaksınız ki favorim kesinlikle Dodo. Fatih Hocam'ın kaleminden dökülenleri okurken kitaplarının en güzel yanı içine aşk dışında heyecan da katması. Sadece iki kişinin birbirine olan aşklarını okumuyorsunuz. Gelişen olayların da verdiği sınamalar sonucunda nasıl birbirlerine bağlanacaklarını  da görüyorsunuz ki; FMArsal kaleminde bunu yoğun olarak da yaşıyorsunuz. Uzun lafın kısası elinize sağlık Fatih Murat Arsal. Nefretten Sonra ile herkese keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Natalia babasının intiharı ile bir Türk'e emanet edildi. Çünkü babası vasiyetinde, Tamer Karlıbel'i kızına vasi tayin ettiğini yazmıştı.
Fakat intiharından bir kaç dakika önce sadece kızına söylediği çok önemli bir şey daha vardı. “Natalia! Seni seviyorum kızım... 

Beni asla unutma! 
Ondan intikamımı al...”

Ve Natalia yaşadığı dehşetten sonra bu yakışıklı ve tehlikeli adamdan artık ölesiye nefret ediyordu. İntikamın tatlı sularında yüzmek için Yunanistan'dan Türkiye'ye gelmesi ve bu isteksiz adamın koruması altına girmesi yeterliydi.

Genç bir kız için intikam amaç olunca, araç olarak güzel yüzünü ve çekici fiziğini kullanmaktan çekinmedi.

Babasının sahip olduğu her şeyi acımasızca alan bu adam, belki Natalia'nin bedenini de alabilirdi ama...
Kalbini asla!

YA DA ÖYLE SANDI... 

Basım Yılı : 2013

Sayfa Sayısı : 580

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Güzel olmuş Beyda. :) Teşekkürler. Keyifle okumana sevindim. Umarım hep böyle olur.

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim asıl böylesine güzel ve içten kitaplar yazıp bizlere sunduğunuz için.Kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir hikaye/roman..Fatih beyi tebrik ederim..Bol satışlar dilerim..Tanıtım iyi olmuş,emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Fatih Hoca'nın ilk göz bebeklerinden. Benimde severek okuduğum kitabı.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?