Ana içeriğe atla

Jennifer Probst - Aranan Aşk Bulundu

Merhabalar

Kate hayatı boyunca mutluluğu aramış ancak bir türlü o şansa erişememiş biridir.
Kendisi için herhangi bir şey yapamazken ailesinden ona miras kalan özelliği sayesinde kim kime uygun o kişilere dokunduğunda vücudunda oluşan elektrik akımı ile anlamaktadır.

Bunun üzerine üniversiteden iki arkadaşı ile bu özelliğini kullanabileceği bir çöpçatanlık şirketi kurar. Arkadaşlarının da becerilerini birleştirince ortaya gerçekten birbirine uyumlu çiftleri birleştiren bir ekip çıkmıştır.

Herşey yolunda gitmektedir.Taki bir gün ofisten bir hışımla içeri giren Slade'e kadar. Slade hemen hemen hiç bir davayı kaybetmemiş başarılı bir boşanma avukatıdır. Hayatı boyunca ömürlük aşklara ve sevgiye inanmamıştır.

Slade hayatta ailesinden kendisine tek miras kalan kişinin yani kardeşi Jane'nin evden ayrılması ve Verilyn'de kendisine yeni bir hayat kuracağını hatta dahası birde çöpçatanlık şirketine yazıldığını söylemesiyle deliye döner. Çünkü Jane geçmişte yaşadığı ilişkiler yüzünden çok üzülmüştür ve Slade bunun tekrarlanmaması için elinden gelen her şeyi yapacaktır.Kaldı ki Salde'in gözünde çöpçatanlık şirketleri boşa umut vaat eden ve sadece para tuzağı olan yerlerdir.

Slade Kate'in şirketinden içeri girip Jane ile ilgili bilgi almak ister. Ancak Kate müşteri gizliliği nedeniyle herhangi bir bilgi vermez. Bunun üzerine Slade de bu insanların dolandırıcı olduklarını kardeşine kanıtlamak adına programa yazılır. Bundan sonrasında Slade'in tek bir amacı vardır. Kate ve ekibinin bir sahtekar olduğunu kanıtlamak. Ancak Kate'de boş durmayacak ve bu aşka inanmayan sadece tek gecelik ilişkilerin adamı olan Slade'e aşkın ve ömür boyu ilişkinin ne olduğunu gösterecek birini bulmaya çalışacaktır. Peki bu arada ikili arasındaki çekime kim söz geçirebilecek?

Jennifer Probst Aranan Aşk Bulundu tatil kitabı olabilecek türden güzel bir romantik komedi. Yazarın diğer kitaplarını okumadım fakat kitapta gereksiz tasvirler olmadığı için çabuk bitiyor. Kitabın sonunu az çok tahmin edebilirsiniz. Bu hikaye de aşk biraz daha farklı açıdan ele alınmış. Çok şey beklemeden okunabilecek türden bir roman ve Kate'in kopeği Robert'e de ayrıca bayıldım. Keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Kate’e ailesinden genetik bir miras kalmıştır: insanlar arasındaki duygusal elektriklenmeyi hissetmek. Kimin kimden hoşlandığını, kimin kime sinir olduğunu, hangi çiftlerin uyumlu, hangilerinin uyumsuz olduğunu anlamak için onlara dokunması yetmektedir. Bu özelliğini kendisi için bir kez bile kullanamamıştır oysa. 

Bazen bir ödül, bazen de bir lanet gibi hayatına yön veren bu özelliğini, başka insanları mutlu etmek için kullanmaya karar verir ve arkadaşlarıyla birlikte bir çöpçatanlık şirketi kurar. İnsanlar kendilerine doğru eşi bulabilsinler diye gizemli özelliğini kullanacak ve onları bir araya getirecektir. 

Bir gün ofisin kapısından içeri giren bir adam ise, bütün işleri değiştirir. Kate ilk kez, kendisi için doğru olan bir adamın titreşimlerini hissetmektedir. Aranan aşk bulunmuştur; şimdi geriye sadece, onu elde etmek kalmıştır.


Sayfa Sayısı : 352

Basım Yılı : 2014

Nemesis Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.