Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Ismarlama Bebek

Merhabalar

Turgut yakışıklı, karizmatik, zengin ve bir o kadar da kafasına koyduğunu yapan biridir.
Vildan ise herkesin gözünü kamaştıracak kadar güzeldir.

Turgut seneler önce babasının toplantısına aniden dalarak giren kıza aşık olur. Seneler geçmesine rağmen evlenmeyi düşündüğü tek bir kişi vardır Vildan.

Vildan ise Turgut'tan bi haber hayatına devam ederken ailesi Vildan'a bir talibi olduğunu söyler. Ancak Vildan umursamaz. Ancak bir gün babasının Ataman seninle görüşmek istiyor birazdan bulunduğun yere gelecek demesiyle eli ayağına karışır.

Arkadaşlarından birini arayarak kendisine sevgili rolü oynaması için acilen bir manken bulmasını ister. Bir süre sonra istediği manken gelmiştir. Vildan ona sevgili rolü oynamasını, para vereceğini ancak hata yapmamasını söyler. Turgut ne olduğunu anlamasa da Vildan'ın bu sevgili oyununa dahil olur. Çok eğleneceğini düşünmektedir. Bakalım Vildan Hanım'ın planları ne yönde ilerleyecek diye durumu bozuntuya vermeden Vildan'ın söylediklerini yapar.

Aradan zaman geçmesine rağmen gelmeyen Ataman bey Vildan'ın sinirlerini iyiden iyiye bozmaya başlamıştır. Bir ara Turgut masadan çalan telefonuyla kalkar. Vildan'da fırsattan istifade ailesini arar. Ancak ortada bir hata vardır. Genç adamın çoktan Vildan'ın yanına ulaşması gerekmektedir.

İşinin çıktığını söyleyerek Turgut oradan uzaklaşır. Ancak Turgut gittikten sonra çalan telefonla Vildan'ın aklı başına gelir. Arkadaşı telefonun diğer ucunda mankenin gittikleri yeri bulamadığını söylemektedir.

Vildan uyuduğu uykudan fena şekilde uyanır. Kendi kazdığı kuyuya kendisi düşmüştür. Yanına gelen adam kendisiyle evlenmek isteyen adamdır. Oysa ki Vildan adamı daha yaşlı sanmaktadır. 

Akşamına ise ailesiyle konuştuğunda olay iyice aydınlığa kavuşur. Vildan bu işin olmayacağını söylemek için Turgutla buluşur. Bu arada genç adamın iki ismi vardır. Turgut Ataman.

Vildan bu işin olmayacağını ne kadar söylese de Turgut'un Vildan'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Vildan bunun nedenini sorduğunda kendisi ile evlenmesini ve acilen bir bebek vermesini ister. Vildan başta anlamaz. Hatta yaptığı şakanın çok saçma olduğunu söyler. Turgut babasının hasta olduğunu, oğlunun mürüvvetini ve torununu görmek istediğini, çok az vakitleri olduğunu anlatır. Vildan bu saçmalığa her ne kadar gülüp geçse de; Vildan'ın babasının durumlarının iyi olmadığını söyleyen Turgut, ailesinin kötü duruma düşmeleri için elinden geleni yapacağını ve ailesinin kaderinin kendi ellerinde olduğunu belirtir.

Vildan çaresiz bir kabulleniş yaşar ve Turgut'un teklifini kabul eder. Zoraki evlilik için kendini bir çıkmazın içinde bulurken, aynı zamanda da Turgut'un çekim alanına girmiş ve onu kıskanmaya başlamıştır bile.

Tek kelime ile yine FMArsal klasiği ve Ismarlama Bebek. Fatih Hoca'nın kalemine sağlık. Vildan ve Turgut'un hikayesini diğerleri gibi yine seveceksiniz. Vildan ve Turgut aşkı yakalamaya çalışırken verdikleri sınavlar onlar için zorlu olsa da gerçek aşk hiç bir sınavı dinlemez. Keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Bir masal kahramanı kadar yakışıklıydı belki!
Sıcacık bakışlarıyla, tecrübeli yürekler için bile tehlikeliydi.
Aşkı hiç tanımayan vahşi bir kıza göre ise, engellenemez iradesiyle tutkulu bir zorbaydı o...

Korunaklı hayatına büyük bir cesaretle dalmıştı.
Ondan çılgınca şeyler istiyordu bu uzun adam...
Öncelikle kollarından kaçamayacağı gerçek bir evlilik...
Ve annesine benzeyen güzel bir bebek...
İsyan eden kalbini istemiyordu belki! Ama...
Her an göğsünden koparıp alacak kadar da fırsatçıydı.

Zoraki de olsa evlenmeyi kabullendi... Ve ısmarlama bebeği için ona boyun eğdi.
Ama delicesine ağrıyan kalbi için...
...sonuna kadar mücadele etmeye kararlıydı!
Tüm korkusuyla aşka karşı dirense de... 
ne yazık ki bu tatlı despottan nefret etmek, baştan çıkarıcı öpücüklerini sevmemek kadar zordu!

İki inatçı yüreğin heyecan dolu savaşında, sizi aşk ve tutku dolu sayfalara bağımlı kılacak, kaybedenin olmadığı bir FMArsal romanı daha!

Sayfa Sayısı : 504


Basım Yılı : 2014


Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.