Ana içeriğe atla

Victoria Michaels - Reklam Aşkı

Merhabalar

İki farklı karakter ve ortak nokta da yapılması gereken bir reklam işi. Komik, etkileyici bir romantik komedi.
Lexi White için hayat hiç bir zaman kolay olmamıştır. Üniversite de okurken babasının rahatsızlanması üzerine, hayatı birdenbire değişmiş ve her şeyi olduğu gibi bırakarak babasının yanına dönerek üniversite eğitimi yarım kalmıştır. Ancak bir süre sonra babası hayata gözlerini kapadığında artık hayatta yapayalnızdır.

Yıllardır hayalini kurduğu tek bir iş vardır. Reklamcılık ve Reklam dünyası. Ancak bunun için eğitimi yeterli değildir. Tecrübesi yoktur.Yaptığı başvuruların hiç biri de nitekim eğitimi ve tecrübesi yeterli olmadığı için kabul edilmemiştir. Günün birinde komşusunun yönlendirmesiyle gazetedeki Hunter reklamcılığın iş ilanına başvurur.Burada en alttan başlamak zorundadır. Bir çok ayak işinin yanında çalışanların öğle yemeği siparişlerini vermek bile Lexi'nin işidir.

Bir gün şirketteki çalışanlardan birine bir konu üzerinde yardımcı olmasıyla hayatı değişir ve artık Vincent Drake'ın yönetici asistanı olarak görevine devam edeceğini öğrenir. Ancak Mr.Drake o kadar ters,huysuz ve geçimsiz biridir ki; Lexi'nin işi hiç de kolay değildir. 

İşteki ilk haftası patronsuz geçerken, gelen bir mesajla ne yapacağını bilemez. Gelen mesaj Vincent Drake'dandır ve mesajı cevaplamak için sadece üç dakikası vardır. Ancak bu mesajı çok ustalıkla cevapladıktan sonra, patronunun şirkete dönmesiyle bir taraftan komik, diğer taraftan zorlu günler başlar. Üstelik Lexi Vincent Drake'a liseden beri aşıktır ancak o Lexi'nin kim olduğunu hatırlamamıştır.

Zorlu hayat Lexi için devam ederken, Vincent'in sevgilisinin de devreye girmesiyle işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Sevgilisi bir süs bebeğinden başka bir sıfatı olmayan bir mankendir. Ancak Lexi reklamcılık konusunda kendisini kanıtlamaya başladığından beri kimse ona ve zekasına yetişemez. ve zekasını Vincent'in sevgilisinin üstünde kullanmaktan da çekinmez. Bu sırada şirkette yolunda gitmeyen durumlar vardır, sürekli ihaleler kaybedilmekte ve rakip şirket bütün parseyi toplamaktadır ve asıl olaylar da bundan sonra patlak verir.

Hunter şirketinde gelişen olayları Lexi ve Vincent'i seveceğinizden eminim. Nitekim yazar bazı olayları o kadar güzel harmanlamış ki, okurken hem düşünüyor, hemde gülüyorsunuz.

Reklam Aşkı bence tatil kitapları arasında okunacaklar arasında yerini almalı. Nitekim şezlongunuzda uzanıp bu keyifli hikayeyi okumak size de iyi gelecek.

Tanıtım Bülteninden

Lexi White, üniversite hayatının en başarılı günlerini yaşadığı sırada babası rahatsızlanınca bir saniye bile düşünmez; her şeyi bırakır ve babasının bakımını üstlenmek üzere evine geri döner. Yıllarca onunla ilgilenir, ihtiyaç duyduğu her an yanında olur. Hastalığı atlatamayan babasını sonsuzluğa uğurladıktan sonraysa Lexi, hayatını yeniden kurmaya karar verir.

Ancak eğitimini tamamlamamıştır. Hayal ettiği işi yapmak için sıfırdan başlayacaktır. Hunter Reklamcılık'a girmeyi başardığında onu, yeni yöneticisinin telefonuna gönderdiği, pek de insan canlısı olmayan mesajı karşılar. 

Alexandra,

Hunter Reklamcılık'a hoş geldin. Umarım senden öncekilerden daha yetkinsindir. Bu mesajı cevaplamak için üç dakikan var.
-Vincent Drake-

Mesajı gönderen ismi gördüğü anda eli ayağına dolaşan Lexi, huysuz bir yöneticiye asistanlık yapmaktan daha fazlasıyla karşı karşıyadır. Lise günlerinde kalbini sızlatan ve hâlâ hafızasında hatırı sayılır derecede yer kaplayan lise aşkı Vincent Drake, artık en fazla görüşeceği insandır. Üstelik Lexi'nin kim olduğunu hatırlamamıştır bile.

Sayfa Sayısı : 472

Basım Yılı : 2014

Nemesis Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?