Ana içeriğe atla

Serkan Özel - Sıcak Ayaz

Merhabalar

Serkan Özel ve Sıcak Ayaz.
Kitabın arka kapağını okuduğumda herkes gibi çok fazlasıyla etkilendiğimi inkar edemem. Sözleri okurken birden başka alemlere gitmedim de değil hani.

Kitap ayrılık acısı çekmiş birinin duygularını anlatıyor. Bazen sevgiliye özlem,bazen nefret ve bazen de aşk. Sevgilisine o kadar aşık ki, bazen bu aşk içinde boğulduğunuzu bile hissediyorsunuz. Kitabın içeriğinde aynı zamanda kısa kısa güzel sözler de var. Sevgilinize mesaj olarak da gönderebilirsiniz.

Serkan Özel'in yazım tarzı Kahraman Tazeoğlu ve Ahmet Batman'a çok benziyor. Bu nedenle kitabı alırken ne tür bir kitapla karşılaşacağınızı az çok tahmin edebilirsiniz.

Aşk romanlarını ve aşk sözlerini seven biri olarak kitapla ilgili düşüncelerim Kahraman Tazeoğlu'nun Bukre kitabıyla aynı gibi. Bukre kitabında da yazarın delicesine bitmek tükenmek bilmeyen duygularını okumuştuk. Bu kitapta da hemen hemen ona benzer şeyler bulacaksınız. Ancak yine belirtiyorum, sevgilisinden ayrılıp, aşk ve ayrılık acısı çekenler bence bu kitabı kendilerine daha yakın hissedeceklerdir. Duygu yoğunluğunun doruklarında bir kitap. Sıcak Ayaz maalesef bana hitap edemedi. Yazarın bazı yerlerde de kendini tekrarları da mevcuttu. Fakat genel olarak bakıldığında kitap güzel yazılmış, okunulası bir kitap. Serkan Özel'in Sıcak Ayaz kitabında kendinizden de bir şeyler bulabilirsiniz. 

Tanıtım Bülteninden

Ben sana ölümün kıyısında yaşama tutunmuş bir hayattan geliyorum.

Sonbahar yağmurunda sensiz ıslanacaksam, kahvemin yanında kahvesini yudumlayan sen olmayacaksan, kabustan korkarak uyandığımda sana sarılamayacaksam, beraber hayal kurup birlikte yaşayamayacaksam, beni sevdiğini söylemenin ne anlamı var ki? Madem bunları seninle yapamayacağım, daha fazla varlığına alıştırmadan git. Hiç olmazsa acıların tat versin bana. Nasıl olsa ben sevmekten vazgeçmeyeceğim. Bir gün olur da bunları benimle yaşamak istersen, ölüme terk ettiğin yerdeyim.

Sayfa Sayısı : 208

Basım Yılı : 2013

Destek Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?