Ana içeriğe atla

Samantha Grace - Aşka Karşı Koyma

Merhabalar

Leydi Vivian ve Foxhaven Dükü Forestin (Luke) ve bir araya gelmelerindeki asıl neden evlilik. 
Leydi Vivian hiç kimseyi takmayan, yalnızken aklına ne gelirse yapan biridir. 7 yaşındayken ailesinin ölmesiyle abisi tarafından büyütülmüştür. Abisi evlenince de yengesi tarafından istenmemiştir. 

Vivian'in abisi bu nedenle Foxhaven Dükü'ne bir mektup yazar ve kardeşi ile evlenmesi gerektiğini söyler. Babalarıyla yapılan sözleşme gereği Vivian ve Luke bebeklikten beri birbirlerine sözlüdür ve artık bu iş bitmelidir.

Luke ise böyle bir evliliği kesinlikle istemez. Mektubu alır almaz yola çıkar ve hatta aklında Leydi Vivian'a yeni bir eş bulma planı bile vardır. Luke macera ve heyecan istemektedir. Leydi Vivian'ı ve beraberinde getireceği serveti istemez.

Yolda mola veren Luke mola verdiği yerdeki suyun içinde bir su perisi gördüğünü sanır. Çünkü suyun içinde çırılçıplak yüzen bir kız vardır. Vivian Luke görmesiyle paniğe kapılır. Luke onu bir köylü kızı zanneder ama aynı zamanda da kendini onun güzelliğinden alamaz. Vivian'a malikanenin yerini sorar ve Vivian kendi malikanelerine gittiğinden ve eve ondan önce varması gerektiğinden ters tarafa yönlendirir.

Luke malikaneye giderken aklında hep su perisi vardır. Malikaneye gittiği gece ise Leydi Vivian ile görüşemez. Görüşmeye başladıklarında ise Vivian iki ayrı karakterle karşısına çıkarken, Luke ise olayı anlaşmıştır. Leydi Vivian'ın bu oyunu bir süre devam ettirir. Başlarda ona başka bir eş adayı düşünse de onunla zaman geçirdikçe birbirlerine ne kadar uygun olduklarını görür ve başkasının kollarında Leydi Vivian'ı asla düşünemez. 

Aşka Karşı Koyma adından da anlaşılacağı gibi Yeşliçam filmi tadında bir kitap. Sonu tahmin edilebilir. Samantha Grace kalemi ise gayet akıcı. Kısacası okunabilir bir kitap ben konusunu sevdim.

Tanıtım Bülteninden

Çıplak Gerçek

Leydi Vivian Worth bir hanımefendi gibi davranmasını çok iyi biliyor. Ama etrafta etkileyecek kimse yokken uygun tavırlar takınmak sadece aptallık. Neden yüzmek için kombinezonuna kadar soyunmasın ki? Nişanlısı onunla tanışmak için geldiğinde, Vivi tam bir hanımefendi gibi vakur, kibar, uysal davranacak. Yani ağabeyinin adama söz verdiği her şey olacak. Ama o zamana kadar, özgürlüğünün tadını çıkaracak.

Açığa Çıkan Keşif

Çiçeği burnunda Foxhaven Dükü Luke Forestın ne mirası ne de onunla birlikte gelen gelini umurunda. Macera ve heyecan istiyor, tıpkı biraz evvel karşılaştığı büyüleyici su perisi gibi. Çıplak yüzen bu fingirdek kadının müstakbel gelini olduğunu öğrendiğinde, Leydi Viviana başka koca bulma planını tekrar düşünür. Çünkü bu hayat dolu kadını başka bir adamın kollarında düşünmek, onu delirtmek ya da mihraba götürmek için yeterli. 

Sayfa Sayısı : 312

Basım Yılı : 2014

Aspendos Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı