Ana içeriğe atla

Nicci French - Kusursuz İçgüdü

Merhabalar

Kitabı bitirdiğinizde aklınızda oluşacak soru: Siz eşinizi gerçekten iyi tanıyor musunuz? 
Ellie Faulkner kocasını çok seven bir kadındır. Ancak bir gün aldığı korkunç haberle yıkılır. Eşini Gwen korkunç bir kaza da ölmüştür ve tek gerçek bu da değildir.Yanında sevgilisi de vardır.


Ellie kocasının ölüm haberine mi üzülsün yoksa sevgilisi olmasını mı hazmetsin bilememektedir. Kocasının onun aldattığı gerçeği günlerce beynini yemiş olsa da bu duruma inanmaz.

Tüm deliller sayesinde polis korkunç kaza da kocasının sevgilisi ile öldüğüne dair tutanak tutsalar da Ellie kocasına sonsuz güvenmektedir ve bu dosya böyle kapanamaz diyerek olayı araştırmaya başlar.

Kocasının özel eşyalarını,maillerini çalıştığı yeri kısaca her yeri didik didik etmesine karşın bir şey bulamaz. Durum gayet normal görünmektedir.Kocasının düzgün giden bir hayatı vardır. Ancak araştırma sırasında etrafındaki kişilerin tuhaf davranışlarıyla kendini bambaşka bir dünya da bulur. 

Kendi kimliğini gizleyerek girdiği bu tehlikeli oyunda aslında hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Araştırmaları sırasında bir de cinayete tanıklık edince işlerin gerçekten de tahmin ettiğinden daha derin boyutlarda olduğunu görür. Acaba kocası gerçekten kaza da mı ölmüştür yoksa.......

Nicci French'in Kusursuz İçgüdü kitabını okurken her sayfasında gerilimi yaşıyorsunuz. Ellie kazayı ve daha da önemlisi kocasının ona ihanet edip etmediğini araştırırken her sayfa da karşınıza çıkan acabalar sizi daha da kitabın derinlerine çekiyor. Hele ki kitabının sonunda çıkan sonuç ise tamamen tahmin edilemez, bu kadar da olmaz dedirten türden. 

Tanıtım Bülteninden

Eşini korkunç bir kazada kaybeden Ellie Faulkner’ın dünyası, aldığı bu haberle başına yıkılır. Bu da yetmezmiş gibi eşi Gwen’in arabada yalnız olmadığı tespit edilmiştir: Kaza esnasında yanında bir kadın vardır.


Polis de dâhil olmak üzere herkes bu kadının Gwen’in metresi olduğunu düşünse bile Ellie, tüm bu dedikodulara kulak tıkar. Olanları kabullenip sessiz sedasız hayatına devam etmeye hiç niyeti yoktur. Kocasının kendisini aldatacağına inanmayan Ellie, arabadaki kadının kimliğini ortaya çıkarmayı kafaya koymuştur. Bu kaza ile üzeri örtülmek istenen gerçek hikâyeyi öğrenmeye karar verir ve kendini tehlikenin kucağına atar. 

Elindeki tek silah ise içgüdüleridir. Sinsi tuzaklar, akıl karıştıran oyunlar ve bir cinayet…

Sayfaları çevirdikçe daha da kalınlaşan bu esrar perdesini aralamak hiç de kolay olmayacak.


Sayfa Sayısı : 392

Basım Yılı : 2013

Sonsuz Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Yeşil Yol