Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Zor Kadın / Zoraki Koca Serisi - 3

Merhabalar


FMArsal zora ki koca serisinin üçüncü kitabı Zor Kadın.

Ecrin ve Ateş'in hikayesi.
Ateş hayatı zorluklarla yaşamış, kimseye özellikle kadınlara güvenmeyen sert mizaçlı biridir. Ecrin'in anaokulunun olduğu bölgedeki tüm araziyi yatırım yapmak için almıştır. Ancak anaokulunun olduğu yeri bir türlü alamamaktadır ve bu durumda Ateş'in işlerini sekteye uğratmaktadır.

Ecrin kendi halinde baba yadigari anaokulunu işleten biridir. Parasal olarak sıkıntıya düştüğünde anaokulunu mecburen satma kararı alır. Ancak anaokulunu alacak kişinin anaokulunu devam ettirmesini istemektedir.Aynı zamanda da borçlarını kapatacak bir tutara satması gerekmektedir. Ancak okul çok eski ve bakıma ihtiyacı olduğundan kimse okulu almak istemez. İsteyenler de istediği parayı vermez. 

Ecrin'e Ateşin avukatı yine gelir ve Ecrin onu tersleyerek gönderir. Ateş bu duruma çok sinirlenir ve parasıyla olduğu halde neden satmadığını anlayamadığı inatçı kızı ikna etmek için kendisi Bursa'ya gelir.


Ecrin'le karşılaştığında ondan çok etkilenir. Birlikte parasal mevzuları ve satışı konuşmak için çıktıkları bir yemekte Ateş Ecrin'e bir teklifte bulunur. Ecrin bu teklife çok kızar. Ayrıca Ecrin nişanlıdır ve Ecrin'e ulaşmak için onunla evlenmesi gerekmektedir. Ecrin'in nişanlısı Bahadır cephesinde durum kötüdür ve ayrılırlar. Bu durum Ateş'in işini kolaylaştırırken, Ecrin hâlâ Ateş'e anaokulunu satmak konusunda ve yapmış olduğu teklifle ilgili cevap vermez. Ateş evlilik düşmanı biri olarak Ecrin'i ikna etmenin ve anaokulunu almanın bin bir yolunu dener. Fakat işler Ateş'in istediği gibi gitmez, kendini nikah masasında bulur. Yalnız bu anlaşmalı bir evliliktir. Kimse diğerinin hayatına karışmayacaktır. Ateş Ankara'da, Ecrin Bursa'da yaşayacak zaman zaman birbirlerini göreceklerdir. 


Balayından sonra Ateş Ankara'ya dönerken Ateş bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. En ilginci ise kaza yapmalarına sebep olan kişi ise Ecrin'in eski nişanlısı Bahadır'dır. Ateş komadan çıktıktan sonra Ecrin'i hatırlamaz. Ecrin'e kim olduğunu sorar. Ecrin karısı olduğunu söylediğindeyse inanmaz ve boşanmak için ne kadar istiyorsun? diye sorar. Bundan sonrası Ecrin için hiç de kolay olmayacaktır.


Fatih Murat Arsal'ın Zor Kadın kitabında Doğan,Tamer ve Tahir diyaloglarının olması çok güzeldi. Ateş ve Ecrin hikayesi de diğerleri gibi çok güzeldi. Romanın sonunu ne kadar tahmin etsek de insanın yüzünde gülümseme oluşmasını saplayan bu kitapları seviyorum. Fatih Hocam'a da bu kitaplarının devamını için kalemine kuvvet diyorum.

Tanıtım Bülteninden

Şaşırtıcı bir kadınla karşı karşıyaydı.
Oysa her şey ne kadar kolay gözüküyordu!
Onu elde etmek ne kadar zor olabilirdi ki?
İçinde bulunduğu maddi sıkıntılardan kurtulması için 
kendisini genç adamın kollarına bırakması yeterliydi.
Kolay olması gerekirdi! Ama!.. Ama yanılmıştı! Hem de çok!

Acımasız bir adam olması genç kızı hiç korkutmuyordu.
Kötü bir şöhreti olması bile onu hiç rahatsız etmiyordu.
Herkesi sindirip yakan ateşli gözlerine bakarak gülebiliyordu!
Bunlardan daha da kötü bir özelliği vardı.
Hiç alışık olmadığı kadar... zor bir kadındı!

Aşka ve aileye inanmayan,
her istediği kadını kolayca elde edebilen bir adam için 
onunla karşılaşmak büyük bir talihsizlikti!
Ve onu ancak evlilikle elde edebileceğini anlayınca, çaresizce teslim oldu... 
Hem de iki kere...

Kötü kalpli olmakla ün salmış, huysuz bir adamın yanında yer almaya hazır mısınız?
Böyle bir adamı bile kolayca sevebilirsiniz dedirten, 
sürprizlerle dolu bir FMArsal romanı daha...

Sayfa Sayısı : 624


Basım Yılı : 2014


Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Dönerci Maydanoz Ali Datça / Muğla

Merhabalar Datça yemek mekanlarıyla bugünde sizlerleyim.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.